Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumrotterdam.nl


  De medium hulplijn voor medium advies uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Maria
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Maria
  Ervaring met medium Maria
  MARIA HAD VOLKOMEN GELIJK .HET IS EEN POSITIEVE DAG GEWORDEN .OP 3-4.




Ervaring van tiny met medium Maria   Ervaring van tiny met medium Maria   Ervaring van tiny geplaatst op 4 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met medium Maria
  Ervaring met medium Maria
  Ik heb een heel prettig gesprek met Maria gehad, ze is een schat bedankt Maria xxx.




Ervaring van Isabel met medium Maria   Ervaring van Isabel met medium Maria   Ervaring van Isabel geplaatst op 10 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met medium Maria
  Ervaring met medium Maria
  Wat een leuke vrouw. Verfrissend eerlijk. Goede, waardevolle inzichten en super advies op de koop toe.




Ervaring van Lies met medium Maria   Ervaring van Lies met medium Maria   Ervaring van Lies geplaatst op 2 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met medium Maria
  Ervaring met medium Maria
  Gisteravond heel fijn gesprek gehad. Voelde me echt op mn gemak ondanks schokkend maar ook weer positief nieuws. Bedankt Maria. Ik houd je op de hoogte.




Ervaring van Cindy met medium Maria   Ervaring van Cindy met medium Maria   Ervaring van Cindy geplaatst op 27 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met medium Maria
  Ervaring met medium Maria
  hallo maria net even met je gebeld,excuus mijn beltegoed was op.maar fijn ivm je raad.je wist dingen goed aan te voelen. dank hier voor gr alexander.




Ervaring van alexander met medium Maria   Ervaring van alexander met medium Maria   Ervaring van alexander geplaatst op 23 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met medium Maria
  Ervaring met medium Maria
  Ik heb Maria vandaag gesproken en we waren allebei blij van dat gesprek ,omdat het zo positief en eerlijk was . Maria kon alles vertellen wat ik eigenlijk al voelde maar wilde een second opinion. En warempel, alles klopte. Je bent een schat Maria en we konden samen genieten ,ook al kennen we elkaar niet. Mijn dag kan niet meer stuk. Xxx.




Ervaring van Anna met medium Maria   Ervaring van Anna met medium Maria   Ervaring van Anna geplaatst op 19 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met medium Maria
  Ervaring met medium Maria
  Een heel leuk persoon om mee te praten. Hier en daar wist ze situaties te vertellen waarvan ik versteld stond hoe ze het kon weten. Een aanrader. Met vriendelijke groeten, L.L.




Ervaring van L.L. met medium Maria   Ervaring van L.L. met medium Maria   Ervaring van L.L. geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met medium Maria
  Ervaring met medium Maria
  Hoi Maria,
Wat een leuk gesprek heb ik net jou gehad. Ik vond het bijzonder dat je mij gelijk een aantal dingen wist te vertellen, die je onmogelijk kon weten, aangezien het de eerste keer is dat we elkaar spraken. Goed gedaan.
Groetjes,
J.




Ervaring van J met medium Maria   Ervaring van J met medium Maria   Ervaring van J geplaatst op 17 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met medium Maria
  Ervaring met medium Maria
  Zeer lieve dame, en wat ze zei was pure waarheid. Een aanrader.




Ervaring van Anja met medium Maria   Ervaring van Anja met medium Maria   Ervaring van Anja geplaatst op 17 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met medium Maria
  Ervaring met medium Maria
  Erg goed consult.
Een aanrader.




Ervaring van lin met medium Maria   Ervaring van lin met medium Maria   Ervaring van lin geplaatst op 14 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met medium Maria
  Ervaring met medium Maria
  het gebeurde inderdaad vanavond.
een hand & een hug :-).




Ervaring van Gaby met medium Maria   Ervaring van Gaby met medium Maria   Ervaring van Gaby geplaatst op 11 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met medium Maria
  Ervaring met medium Maria
  bij Maria is het aanwinst.hard ziel geeft opeen zuiver helder inzicht aan. perfect ik ben trots zo. leuke medium te kunnen hebben. ik geeft haar vijf sterren. mooi Medium maria. succes.




Ervaring van klavertje 4 met medium Maria   Ervaring van klavertje 4 met medium Maria   Ervaring van klavertje 4 geplaatst op 11 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met medium Maria
  Ervaring met medium Maria
  Lieve Maria,
Ik wou je niet al te veel vertellen maar wat je zei over het heden kon ik alleen maar bevestigen. Het klopte allemaal dus hoop ik dat je toekomstvisie ook uitkomt. Zo ?to the point?, zeer duidelijk en dat geeft kracht.




Ervaring van Els(a) met medium Maria   Ervaring van Els(a) met medium Maria   Ervaring van Els(a) geplaatst op 6 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met medium Maria
  Ervaring met medium Maria
  Als je niet naarstig op zoek bent naar concrete toekomstvoorspellingen, maar eerder naar inzichten in jezelf, dan is Maria een absolute aanrader!




Ervaring van Lies met medium Maria   Ervaring van Lies met medium Maria   Ervaring van Lies geplaatst op 16 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumrotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden