Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumrotterdam.nl


  De medium hulplijn voor medium advies uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Laila
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Deze dame is een aanwinst op de lijn. Lief, eerlijk en kundig. Zeker de moeite waard om te bellen.
Gr A.




Ervaring van astrid met medium Laila   Ervaring van astrid met medium Laila   Ervaring van astrid geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Wat een zuivere medium, alles klopt wat u zei.




Ervaring van S met medium Laila   Ervaring van S met medium Laila   Ervaring van S geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Frappant wat zij allemaal ziet.




Ervaring van E met medium Laila   Ervaring van E met medium Laila   Ervaring van E geplaatst op 20 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Wat heb ik met jou gelachen vandaag. Dank je wel lieverd.

Groetjes A.




Ervaring van A met medium Laila   Ervaring van A met medium Laila   Ervaring van A geplaatst op 20 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Wat heb ik met jou gelachen vandaag. Dank je wel lieverd.
Groetjes A.




Ervaring van A met medium Laila   Ervaring van A met medium Laila   Ervaring van A geplaatst op 19 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Medium Laila, dank je wel.Je maakt oprecht tijd en zegt waar het op staat. Leuk dat je dit doet voor de juiste redenen.




Ervaring van Deva met medium Laila   Ervaring van Deva met medium Laila   Ervaring van Deva geplaatst op 17 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Een rustig en fijn medium, een heel fijn gesprek gehad. Ik was helemaal rustig naderhand.




Ervaring van Belinda met medium Laila   Ervaring van Belinda met medium Laila   Ervaring van Belinda geplaatst op 14 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Laila,
Is de beste op deze lijn. Alles wat u mij verteld al maanden, nu komt het snel uit.




Ervaring van Anoniem met medium Laila   Ervaring van Anoniem met medium Laila   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Helderziende Laila kan alles. Heel mooi consult. Bedankt voor je eerlijkheid . Hina.




Ervaring van Hina met medium Laila   Ervaring van Hina met medium Laila   Ervaring van Hina geplaatst op 30 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Laila veel wat je heb voorspeld is dit weekend uitgekomen.




Ervaring van Boom shakkalakkka met medium Laila   Ervaring van Boom shakkalakkka met medium Laila   Ervaring van Boom shakkalakkka geplaatst op 29 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Dankjewel Laila alles wat je tot nu voorspeld heb is uit gekomen nu de rest nog.




Ervaring van L met medium Laila   Ervaring van L met medium Laila   Ervaring van L geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Ik wil je heel erg bedanken voor je hulp. Je weet alles van het verleden, heden en toekomst. Daarnaast een coach en zet mij in mijn kracht terug. Dank je wel x R.




Ervaring van Anoniem met medium Laila   Ervaring van Anoniem met medium Laila   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Lieve Laila

Jeetje wat een mooie reading.
En zo kloppend.

Dankjewel en tot gauw XXX Liefs.




Ervaring van M met medium Laila   Ervaring van M met medium Laila   Ervaring van M geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Bedankt. Ze heeft het gehaald. Je voorspelling kwam uit. Dankje.




Ervaring van Fay met medium Laila   Ervaring van Fay met medium Laila   Ervaring van Fay geplaatst op 20 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Dank aan Laila voor het prachtige consult. Ze kon het verleden met precisie duiden. Dat heeft mij heel veel rust gebracht. Ook in het heden duidde ze zaken die haarfijn klopten. Zeker een aanrader.




Ervaring van Angelina met medium Laila   Ervaring van Angelina met medium Laila   Ervaring van Angelina geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  In een woord fantastisch. Alle voorspellingen die je hebt gedaan zijn uitgekomen. Je bent zeker 10 sterren waard.
Bedankt Laila.




Ervaring van Anoniem met medium Laila   Ervaring van Anoniem met medium Laila   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Er zijn al een aantal dingen uitgekomen, dank je wel.




Ervaring van Anoniem met medium Laila   Ervaring van Anoniem met medium Laila   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Bedankt, je voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van MI met medium Laila   Ervaring van MI met medium Laila   Ervaring van MI geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Hallo Laila
2x heb ik je gebeld om het vervolg te weten.
Je voelde het zo piek fijn aan, alles nu wachten tot het uitkomt.
Bedankt.




Ervaring van Rita met medium Laila   Ervaring van Rita met medium Laila   Ervaring van Rita geplaatst op 11 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Een dikke proficiat Laila, wat jij ziet is echt fantastisch, jouw voorspellingen zijn uitgekomen, wat je zag aangaande mijn grote liefde is waarheid geworden. Ik ben zo blij. Je voelt zelfs waar ik pijn heb. Dank je wel voor jouw raad.




Ervaring van Heel tevreden vrouw met medium Laila   Ervaring van Heel tevreden vrouw met medium Laila   Ervaring van Heel tevreden vrouw geplaatst op 9 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Dank je wel voor de gesprek vandaag. Je wist veel dingen te vernoemen die me erg verrast hebben. Heel goed medium. Ik kijk uit naar de voorspellingen.




Ervaring van L. met medium Laila   Ervaring van L. met medium Laila   Ervaring van L. geplaatst op 9 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Verbaasd dat je met iets komt waar ik niet om gevraagd heb. Heel blij om te horen dat het het komt goed. En bedankt voor de bevestigingen en ik kijk uit naar een vervolg en de voorspelling.




Ervaring van MI met medium Laila   Ervaring van MI met medium Laila   Ervaring van MI geplaatst op 6 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Scherpe waarnemingen en voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Mimi met medium Laila   Ervaring van Mimi met medium Laila   Ervaring van Mimi geplaatst op 4 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Bedankt voor uw gesprek. Mijn tegoed was op en daardoor viel ik weg. Ik ben heel benieuwd of uw voorspelling uitkomt. Vond het wel goed nieuws om te horen dat ik terug gelukkig word.




Ervaring van L met medium Laila   Ervaring van L met medium Laila   Ervaring van L geplaatst op 4 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Lang en aangenaam gesprek gehad met Laila. Ze voelt goed aan en geeft wijze inzichten.




Ervaring van Lies met medium Laila   Ervaring van Lies met medium Laila   Ervaring van Lies geplaatst op 26 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  bedankt voor alles. gisteren na gesprek zijn alle puzzelstukjes in elkaar gevallen. Dank.




Ervaring van Alexander met medium Laila   Ervaring van Alexander met medium Laila   Ervaring van Alexander geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Wat een lieve vrouw. Een van de beste op de lijn. Haar voorspellingen kwamen voor mij binnen 24 uur uit.




Ervaring van Lientje met medium Laila   Ervaring van Lientje met medium Laila   Ervaring van Lientje geplaatst op 19 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Laila je zat helemaal goed een goed gesprek en alles wat je zei klopte ook over een rechtszaak.




Ervaring van Boom shakalakka met medium Laila   Ervaring van Boom shakalakka met medium Laila   Ervaring van Boom shakalakka geplaatst op 18 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Jeetje wat ben ik blij met jou. Je bent zuiver en werkt vanuit het hart. Een heel fijn en bijzonder medium.




Ervaring van Eva met medium Laila   Ervaring van Eva met medium Laila   Ervaring van Eva geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Hey laila binnen 2 uur je voorspelling uitgekomen boem shakka en al.




Ervaring van J met medium Laila   Ervaring van J met medium Laila   Ervaring van J geplaatst op 7 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Leuk gesprek deze morgen, wat je zei over mijn nek, schouders en onderrug kon je onmogelijk weten wat verbluffend. Dat ik mijn vragen mag stellen als er een gesprek is. dat ga ik zeker doen. Al blij dat er een nieuwe start komt. Ik hou je op de hoogte als het zover is.




Ervaring van Caroline met medium Laila   Ervaring van Caroline met medium Laila   Ervaring van Caroline geplaatst op 6 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Beste Lalia, dank voor je consult. Ik heb een geweldig gesprek met u gehad. Bel u zeker weer terug. Goede raad gehad.




Ervaring van Jeniffer met medium Laila   Ervaring van Jeniffer met medium Laila   Ervaring van Jeniffer geplaatst op 6 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Wauw lalila. Rake voorspellingen, het klopt gewoon helemaal zoals u mijn situatie beschrijft.
Mensen, dit medium is een echte aanrader.Bedankt voor je mooie reading. Liefs Tessa.




Ervaring van Tessa met medium Laila   Ervaring van Tessa met medium Laila   Ervaring van Tessa geplaatst op 5 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Laila heeft nu al 2 dagen op rij de juiste voorspellingen gemaakt, alles binnen 24 uur, hoop dat de rest ook snel volgt. Dikke kus Fries .




Ervaring van Fries met medium Laila   Ervaring van Fries met medium Laila   Ervaring van Fries geplaatst op 3 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  lieve Laila, bedankt voor alles . Laila kan echt concrete dingen zien en voelen. Xandra.




Ervaring van Xandra met medium Laila   Ervaring van Xandra met medium Laila   Ervaring van Xandra geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumrotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden