Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumrotterdam.nl


  De medium hulplijn voor medium advies uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Gunter
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Wat heb ik met u een leuk gesprek gehad.
U begon uit uzelf te vertellen waar me vraag over ging en dit klopte meteen.
Ik ben gerustgesteld! Ik hou u op de hoogte en ik ga u vaker bellen.

Liefs amalia x




Ervaring van Amalia  met medium Gunter   Ervaring van Amalia  met medium Gunter   Ervaring van Amalia geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hi Gunter
Bedankt ,je weet mij elke keer gerust te stellen .alles wat je zegt komt uit. Soms de zelde dag al. Gr.fatiha




Ervaring van Fatiha met medium Gunter   Ervaring van Fatiha met medium Gunter   Ervaring van Fatiha geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  The best medium ever. After the last reading, the next day things began to move allready, as allways, most of the times things move fast and sometimes a little later on, but he is very accurate, transparant and sincere. He always helped me to be on the right path and his readings are very special to me. If you only knew how highly i recommend you and have you on a pedestal. You are the most rightious medium ever. Thank you so much for eveything. May all the blessings coming your way and thank you for what your are doing and being there for us. Sending you light and love. We love you dear Gunter. Xxx s.b




Ervaring van S.b met medium Gunter   Ervaring van S.b met medium Gunter   Ervaring van S.b geplaatst op 25 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  De lieve vrolijke Gunter is altijd steady in zijn readingen. Hij herinnert mij niet meer als ik hem bel over mijn geliefde, maar hij blijft altijd standvastig over het samenkomen met mijn geliefde. En daarnaast geeft hij accurate info en is hij respectvol. Dank je wel Gunter. Ik laat het je weten als er contact komt.




Ervaring van Anoniem met medium Gunter   Ervaring van Anoniem met medium Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter had het bij het rechte eind. Gunter is de sterren zeker waard.
dank voor alles.




Ervaring van Tanja met medium Gunter   Ervaring van Tanja met medium Gunter   Ervaring van Tanja geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  lieve Gunter, ik ben zo blij u te leren kennen. je bent er altijd klop op .wat ben ik blij met jou. Hoop je snel weer te bellen. gr Ellen




Ervaring van Ellen met medium Gunter   Ervaring van Ellen met medium Gunter   Ervaring van Ellen geplaatst op 13 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Dear Gunter, I've known you for years now and you told me very special things that you could not know and that no one else ever told me. You are a top medium! Every time I talk to you I feel much better! Thank you so much for being there! Maria, your Italian customer




Ervaring van Maria met medium Gunter   Ervaring van Maria met medium Gunter   Ervaring van Maria geplaatst op 31 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Heel erg bedankt. Ik laat u weten zodra S terug is. U zag dat hij in het verleden iets met acteren heeft gedaan. En dat klopt, zat op een toneel school haha.
Dus hij heeft zijn acteer skills weer na boven laten komen hahaha. Maar ik probeer vertrouwen te houden dat hij terug komt.
Liefs amalia




Ervaring van Amalia met medium Gunter   Ervaring van Amalia met medium Gunter   Ervaring van Amalia geplaatst op 27 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Bedank voor de reading.
Groetjes.




Ervaring van Brenda met medium Gunter   Ervaring van Brenda met medium Gunter   Ervaring van Brenda geplaatst op 22 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter, je zei paar maanden geleden dat hij me terug ging deblokkeren en dat we elkaar snel gingen horen en zien.
Wel je zat er pal op we hebben mekaar al gezien. Alles was heel fijn, nu hoop ik dat we weer samen kunnen groeien.
Ik bel je nog. JE BENT TOP.




Ervaring van Sabine met medium Gunter   Ervaring van Sabine met medium Gunter   Ervaring van Sabine geplaatst op 19 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter jonge man!
Deuren staan open voor jou, salut! Je bent prachtig. Antwoorden krijgen zonder te vragen is een gave, Prachtig!




Ervaring van Brenda met medium Gunter   Ervaring van Brenda met medium Gunter   Ervaring van Brenda geplaatst op 2 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Ik zou je zo graag geloven wanneer je zegt dat hij contact zal maken, maar ik vertrouw hem niet meer. Hij heeft me te vaak gekwetst. Er zijn teveel tranen gevloeid.




Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 1 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Dank u wel voor het gesprek. Ben benieuwd of uw voorspelling uit gaat komen. Het was in elk geval een fijn gesprek.




Ervaring van Carina met medium Gunter   Ervaring van Carina met medium Gunter   Ervaring van Carina geplaatst op 25 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Bedankt Gunter voor het fijne gesprek gister. heb jou maar kort gesproken en je wist waarom ik belde zonder mijn vraag te stellen en het antwoord klopte. Wat ik ook ontzettend fijn aan je vindt is dat je me niet onnodig aan de lijn houdt. Deze man is zeker een aanrader om mee te bellen als je ergens heel erg mee zit.




Ervaring van Samy met medium Gunter   Ervaring van Samy met medium Gunter   Ervaring van Samy geplaatst op 22 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hoi hoi Gunter .

Bedankt voor de e-mail en ja wordt vervolgd. zeker.
Maar ga luisteren naar jouw raad.




Ervaring van Rita met medium Gunter   Ervaring van Rita met medium Gunter   Ervaring van Rita geplaatst op 18 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter,
Ik spreek je al een tijd. toen ik in die moeilijke tijd zat zei je al dingen die nu uitkomen. Dankbaar .




Ervaring van Patricia met medium Gunter   Ervaring van Patricia met medium Gunter   Ervaring van Patricia geplaatst op 14 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter, right on , bedankt voor uw inzichten. Ik heb er alle vertrouwen in dat de toekomst iets positiefs zal brengen.
Claudia.




Ervaring van Claudia met medium Gunter   Ervaring van Claudia met medium Gunter   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunther,
Jij kan gewoon alles. Enkel een geboortedatum en je begint spontaan te vertellen over verleden, heden en toekomst. Ik ben nog steeds iedere keer sprakeloos. Ik heb je al met verschillende vragen gebeld, maar iedere keer heb je het juist.
Ik hoop dat iedereen de weg naar u mag vinden om duidelijkheid te kunnen krijgen.
Dank je wel voor alles.
Veel liefs.




Ervaring van Aardbeitaartje met medium Gunter   Ervaring van Aardbeitaartje met medium Gunter   Ervaring van Aardbeitaartje geplaatst op 19 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Uitleg en handvaten waar je iets mee kan. Ook zijn al veel dingen uitgekomen.




Ervaring van Galina met medium Gunter   Ervaring van Galina met medium Gunter   Ervaring van Galina geplaatst op 17 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Super paragnost, Gunter kan heel goed situaties invoelen . Ik zal u zeker aanbevelen bij vrienden.




Ervaring van Kevin met medium Gunter   Ervaring van Kevin met medium Gunter   Ervaring van Kevin geplaatst op 8 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Super lieve man, zeer tevreden. alles wat hij zegt klopt.
TOP TOP TOP PARAGNOST .nogmaals dank voor het fijne gesprek. Leuk gevoel na ons gesprek.




Ervaring van Maria met medium Gunter   Ervaring van Maria met medium Gunter   Ervaring van Maria geplaatst op 31 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Eerste keer een reading gehad van paragnost Gunter. Alles wat u zei klopte . Echt een aanrader om te bellen.

Liefs Nikkie.




Ervaring van Nikkie met medium Gunter   Ervaring van Nikkie met medium Gunter   Ervaring van Nikkie geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunter, je hebt weer gelijk gehad. Het was allemaal goed.Bedankt Gunter. echt bedankt.bedankt voor de prachtige adviezen.Liefs, Bhartie.




Ervaring van Bhartie met medium Gunter   Ervaring van Bhartie met medium Gunter   Ervaring van Bhartie geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Nou zoals ik zei je bent heel geliefd op de lijn en terecht. Mijn tegoed was op en direct erna al terug bezet. Bedankt alvast om toch eens te kijken ik wacht geduldig af en laat hem komen xx groetjes uit Gent.




Ervaring van Caroline met medium Gunter   Ervaring van Caroline met medium Gunter   Ervaring van Caroline geplaatst op 9 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gisteravond medium Gunter gesproken over een man die ik graag zag maar op het moment zeer weinig hoorde. Gunter zei mij houd je telefoon bij de hand en zet het geluid aan. Deze avond laat kreeg ik terug contact met deze man. Ik was door de dolle heen, en dat zo snel al nadat Gunter het zei. Medium Gunter is echt steengoed, chapeau.




Ervaring van N. met medium Gunter   Ervaring van N. met medium Gunter   Ervaring van N. geplaatst op 4 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter, je hebt het al vaker bij het juiste eind gehad met uw voorspellingen. Recht door zee. Bij Gunter weet je waar je aan toe bent.Top.




Ervaring van Galina met medium Gunter   Ervaring van Galina met medium Gunter   Ervaring van Galina geplaatst op 26 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Wat Gunter siert is dat hij oprecht is. Hij zal je niet naar de mond praten en blijft consequent in wat hij zegt.
Als je op zoek bent naar iemand die je niet aan het lijntje houdt, dan moet je bij Gunter zijn.




Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Eergisteren heb ik met Gunter gesproken, hij zei mij iets waarvan ik dacht dat het niet waar was en een grap moest zijn
Gisteravond is het uitgekomen, ben erg verbaasd en dat zo kort nadat hij het gezegd heeft.
Dikke pluim voor medium Gunter, zeker een van de beste hier op de lijn. Mijn complimenten.
Gr. Nico.




Ervaring van N. met medium Gunter   Ervaring van N. met medium Gunter   Ervaring van N. geplaatst op 7 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Je had het helemaal goed, super mooi gesprek gehad.

Liefs J.




Ervaring van Jo met medium Gunter   Ervaring van Jo met medium Gunter   Ervaring van Jo geplaatst op 4 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Er zijn al 2 van de 4 waarnemingem uitgekomen. Nu nog hopen dat de 2 andere ook uitkomen.




Ervaring van Zoulika met medium Gunter   Ervaring van Zoulika met medium Gunter   Ervaring van Zoulika geplaatst op 4 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Beste Gunter, wat een fijn gesprek. bedankt voor je inzichten .
Oprechte dank vanuit mijn hart Doortje. Liefs Doortje.




Ervaring van Doortje met medium Gunter   Ervaring van Doortje met medium Gunter   Ervaring van Doortje geplaatst op 31 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Dank je wel Gunter. Jij bent een paragnost met unieke gave. Hartelijk dank. Annemie.




Ervaring van Annemie met medium Gunter   Ervaring van Annemie met medium Gunter   Ervaring van Annemie geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  OMG shocking, 4 dagen geleden had iemand anders op deze site het zelfde en nu benoem jij deze situatie. Dit is een bevestiging voor mij dat ik moet blijven vechten.




Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Ik sprak Gunter, ik herken alles. Ik bel jou zeker nog. Bedankt voor alles.




Ervaring van Natascha met medium Gunter   Ervaring van Natascha met medium Gunter   Ervaring van Natascha geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Crossed Fingers dat je gelijk krijgt. Ja er is een nieuw iemand en ja er zijn veel veranderingen te zien en te horen. De spanning is zeker te voelen. Zal wel moeten doorbijten zeker.




Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 20 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumrotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden