Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumrotterdam.nl


  De medium hulplijn voor medium advies uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Donna
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna is in 1 woord “ magisch met de voorspellingen” ! Hoe ze het doet is een wonder ! Wil je liefdes voorspellingen dan is het wel bij Donna ! Ze vertelde mij het tijdelijke slechte nieuws dat ik zou krijgen in de liefde maar alsook het vervolg na een bepaalde tijd en bonk ze zat erop ! Mijn
Oprechte dank ! L. ( konijnen )




Ervaring van L. met medium Donna   Ervaring van L. met medium Donna   Ervaring van L. geplaatst op 19 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna,
Geen enkele vraag, geen enkel onderwerp is je teveel. Ongelooflijk hoe je het doet! Ik belde je ivm. een belangrijke vergadering voor mijn woning. Het is exact verlopen zoals je voorspelde. Ondanks dat het een complexe situatie, haalde je er op voorhand al uit wat goed zou lopen en wat niet. Heel straf! Dank je wel! Veel liefs




Ervaring van e.  met medium Donna   Ervaring van e.  met medium Donna   Ervaring van e. geplaatst op 14 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Beste Donna, uw voorspellingen zijn volledig uitgekomen, de breuk is er gekomen. Ik was voorbereid maar toch veel pijn. Ik laat nu de andere voorspellingen uitkomen . Bedankt voor de oprechtheid. M.E




Ervaring van M.E met medium Donna   Ervaring van M.E met medium Donna   Ervaring van M.E geplaatst op 13 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Kort consult, maar boordevol waardevolle inzichten en raad. Voor mij heel nieuw en verhelderend.
Dankjewel Donna! xx Simon




Ervaring van Simon met medium Donna   Ervaring van Simon met medium Donna   Ervaring van Simon geplaatst op 13 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna,
Ongelooflijk hoe jij keer op keer iets zo magisch, zo uitzonderlijk uniek, zo gewoon kan doen lijken. Wat jij kan is onbeschrijfelijk krachtig. Ik kan zelfs niet meer tellen hoe vaak je al gelijk hebt gekregen.
Ik ben je eeuwig dankbaar voor alles!





Ervaring van .... met medium Donna   Ervaring van .... met medium Donna   Ervaring van .... geplaatst op 11 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Hey Donna, je had gelijk ik moest me er niets van aantrekken en niet persoonlijk nemen. Je voorspellingen komen keer op keer uit.
Dank je wel. Liefs




Ervaring van Berta met medium Donna   Ervaring van Berta met medium Donna   Ervaring van Berta geplaatst op 9 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna is magisch met de voorspellingen! Hoe ze het doet is een wonder! Wil je liefdes voorspellingen dan is het wel bij Donna! Mijn oprechte dank! L.




Ervaring van L. met medium Donna   Ervaring van L. met medium Donna   Ervaring van L. geplaatst op 9 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Weer een voorspelling uitgekomen van je!! OMG gewoon!! Je bent echt goed Donna. Kuskuskussss




Ervaring van Anoniem met medium Donna   Ervaring van Anoniem met medium Donna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Hallo lieve donna dank u wel dat u er voor me was, ik ben er onderste boven van wat u allemaal vertelde. Iedereen mag het weten, deze dame is een engeltje voor mij. Ik zou zeggen bel deze dame en u zal het horen.




Ervaring van Ronald met medium Donna   Ervaring van Ronald met medium Donna   Ervaring van Ronald geplaatst op 7 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna schat, ik spreek je regelmatig. Je hebt het elke keer bij het juiste eind...leuk of niet. Je hebt hele scherpe waarnemingen en je bent echt erg gedetailleerd. Buitengewoon goed en ook nog eens een lieverd. Ik hou je uiteraard op de hoogte. Tot snel lief zuiver engeltje en dank voor al je steun en mooie gave.




Ervaring van Anoniem met medium Donna   Ervaring van Anoniem met medium Donna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna,
Voorgaande getuigenissen bevestigen alleen maar wat ik ook al een hele tijd ervaar bij je, je bent werkelijk van een ongeëvenaard zuiver hoog niveau in je gaven! Ik ken je al enkele jaren en steeds blijf je zuiver en correct in je aanvoelen van zowel verleden, heden als toekomst. Ik had nooit kunnen bereiken waar ik nu sta zonder je, je hebt me mijn geluk, hoop en kracht en liefde terug gegeven.
Eeuwige dank hiervoor!
Veel liefs!
E. (Je weet wel wie)




Ervaring van e  met medium Donna   Ervaring van e  met medium Donna   Ervaring van e geplaatst op 3 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna is een van de beste medium consulenten die ik ken. Ik bel Donna al een geruime tijd, zelfs wanneer ik gewoon eens willen praten met iemand. Donna heeft mijn ogen geopend. Ontelbare sterren waard! Selina.




Ervaring van Selina met medium Donna   Ervaring van Selina met medium Donna   Ervaring van Selina geplaatst op 2 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna je voorspelling is weer uitgekomen. Precies een dag voor 1 september zoals je voorspeld hebt.
Donna je bent echt super goed.
Zoals je ook voorspelde zijn er gesprekken geweest.





Ervaring van M met medium Donna   Ervaring van M met medium Donna   Ervaring van M geplaatst op 31 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna, zeer sterke uitspraken had jij mij vijf maanden geleden gegeven. Je gaf mij een uitspraak om verder te gaan met mijn leven en er vrede mee hebben dat ik en mijn ex niet meer zullen samen komen. Je voorspelde mij vanaf de zesde maand kruist er iemand anders mijn pad, een leeftijdsverschil van vier jaar tussen mij en de nieuwe man. Donna, je voorspellingen kwamen mij hard aan maar ik ben weer zo verliefd op de nieuwe persoon! Sterke medium, zegt zowel de negatieve als de positieve voorspellingen! Respect heb jij van mij gekregen 100 procent!. Dikke kus Laura .




Ervaring van Laura met medium Donna   Ervaring van Laura met medium Donna   Ervaring van Laura geplaatst op 30 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Hi Donna! Bedankt voor het fijne gesprek het was zo fijn! Hopelijk kan ik je zo nog spreken je bent een topper! Hopelijk tot zo nog xxxx




Ervaring van Karima met medium Donna   Ervaring van Karima met medium Donna   Ervaring van Karima geplaatst op 26 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna, je vertelde mij dat er binnen 8 dagen weer contact zal komen. Je gelooft het of niet de persoon belde vandaag, een dag later. Donna je bent zo puur en zuiver in je waarnemingen.
Je bent een Zuivere engel, die alles goed aanvoelt en doorgeeft. Ongelofelijk wat je kan met jou gave. Topper van een Medium.
M




Ervaring van M met medium Donna   Ervaring van M met medium Donna   Ervaring van M geplaatst op 25 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Mijn god Donna, ik had zoveel zenuwen om jou aan de lijn te hebben. Ik geraak er niet van over wat jij mij zag liggen, je zat er bonk op! Ik ben nog steeds aan het denken hoe jij dit allemaal hebt kunnen zien! Nog nooit heb ik dit meegemaakt! TOP MEDIUM, THE BEST.
Veel liefs Katia




Ervaring van Katia met medium Donna   Ervaring van Katia met medium Donna   Ervaring van Katia geplaatst op 23 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Hi lieve Donna, ik lees dat je op vakantie vertrekt, langs deze weg wens ik jou een fijn vakantie toe! Een recensie wil ik graag nalaten. Donna zag mij niet meer terug keren bij mijn ex vriend, ze was ook de enige die het niet zag liggen en inderdaad het is ook niets meer geworden. Ze voorspelde mij wel een andere man op mijn pad , lieve Donna ik kan je zeggen dat ik de nieuwe man op mijn pad tegen gekomen ben ongeacht ik dacht nooit mijn ex zou kunnen vergeten. Bedankt voor de eerlijkheid Donna. Hartstikke bedankt voor de harde voorspellingen maar de eerlijke voorspellingen. Liefs Mina Almere




Ervaring van Mina met medium Donna   Ervaring van Mina met medium Donna   Ervaring van Mina geplaatst op 2 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Hi Donna,ik hoop je vandaag nog te kunnen spreken voor je in verlof vertrekt. Uw voorspellingen zijn na acht weken uitgekomen over hem, maar Donna ik wil je graag spreken vandaag. Ik sta versteld van de voorspellingen want ik had dit echt niet meer verwacht, mijn hoop was kwijt maar nu deze voorspellingen zijn uitgekomen kan ik niet anders dan erin geloven. Sterke medium , verteld zowel de negatieve als de positieve dingen. Als Donna iemand ziet die terugkomt , geloof erin mensen ! Ziet Donna een einde van een relatie, zal ze het ook zeggen. Super sterk.




Ervaring van Bea VB met medium Donna   Ervaring van Bea VB met medium Donna   Ervaring van Bea VB geplaatst op 2 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna, je bent een topper van de lijn. Voorspellingen die je deed over hem ( de rosse), is gradicaal uitgekomen. mijn god Donna, je bent erg sterk, tot in details met hoe hij contact zal leggen en zelfs wanneer. Ik was verplicht om hem vier maanden los te laten van je, maar vanaf de vijfde maand zal hij mij opzoeken. Het is zo gegaan Donna. We hebben nu een week weer een relatie. Ik hoop jou nog even te spreken voor je in verlof gaat in augustus. Dikke zoen. Paulien ( sproetje).




Ervaring van Paulien met medium Donna   Ervaring van Paulien met medium Donna   Ervaring van Paulien geplaatst op 28 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Hoi Donna
Wel vorige keer zij u het zelfde ,dus nu ga ik inderdaad wachten op zijn contact .
En kom zeker bij jou dan terug.
Bedankt voor de Reading .
Goed aangevoeld.




Ervaring van Rita met medium Donna   Ervaring van Rita met medium Donna   Ervaring van Rita geplaatst op 26 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna, je zat er weer bonk op. Ik kan niet geloven dat jij zo in details kan kijken bij hem. Bevestiging ontvangen van hem eergisteren. Donna, je gaf mij steeds de kracht en hoop en mijn gezeur zal je best al moe zijn, maar jij hebt mij afgelopen drie maanden enorm voorspellingen gedaan die één per één zijn uitgekomen, het grootste stuk , mijn harten wens is uitgekomen, Donna je vertelde mij gedurende vier maanden niets verwachten, maar vanaf half juli zie ik zelfs een ontmoeting weer liggen met zijn liefdesverklaring. Donna, je bent gewoon een TOP medium. Mensenlief, bel Donna voor relaties. Super sterke medium tot details. Bedankt voor alles Donna. Meer dan 5 sterren waard. ( Paardje Rosse ).




Ervaring van Matilde met medium Donna   Ervaring van Matilde met medium Donna   Ervaring van Matilde geplaatst op 12 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna, de voorspellingen van vier maanden geleden zijn uitgekomen over de man uit het verleden. Jij bent gewoon een topper op de lijn. Heel moeilijk te bereiken maar de moeite waard om te wachten. Mensen die vragen hebben voor de liefde moet je Donna hiervoor bellen. Donna is een top top . Ik hoop je snel weer te kunnen spreken. Mina V.




Ervaring van Mina V. met medium Donna   Ervaring van Mina V. met medium Donna   Ervaring van Mina V. geplaatst op 7 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Geen woorden hoe deze medium Donna alles piekfijn kan uitklaren en zelfs voorspellen. waar de voorspellingen allemaal uitgekomen zijn, zowel de positieve voorspellingen alsook durft zij wel negatieve voorspellingen doen die zij zachtjes overbrengt. Donna, volledige voorspelling over de liefde is uitgekomen. Recent voorspelt eind juni krijg ik verandering , ik geloofde er helemaal niet meer in maar het is dus verdorie allemaal uitgekomen . Ik ben super blij Donna. Ik hoop je snel te spreken. Sterren te kort.




Ervaring van Savanna met medium Donna   Ervaring van Savanna met medium Donna   Ervaring van Savanna geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Oh mijn god Donna exact gegaan zoals je voorspelde. Ik hoop je morgen gauw te spreken. Donna blijft gewoon hier de topper. Martine VD.




Ervaring van MARTINE VD met medium Donna   Ervaring van MARTINE VD met medium Donna   Ervaring van MARTINE VD geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Hey lieve Donna,
Je had gelijk hij heeft me gebeld en gezegd dat hij me mist en ook vroeg hij of ik een vriendje heb hahah. In de exacte woorden. Ik spreek je snel.
Liefs S.




Ervaring van Shilpa met medium Donna   Ervaring van Shilpa met medium Donna   Ervaring van Shilpa geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Sterren tekort voor jou. Je bent echt een engel Donna. Wat je zegt klopt gewoon en daarbij weet je me echt te corrigeren op een fijne manier. Ben zo blij met je. Dank je wel Ik hou je uiteraard op de hoogte. Veel liefs TK NYC.




Ervaring van TK NYC met medium Donna   Ervaring van TK NYC met medium Donna   Ervaring van TK NYC geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Sterren tekort voor jou. Je bent echt een engel Donna. Wat je zegt klopt gewoon en daarbij weet je me echt te corrigeren op een fijne manier. Ben zo blij met je. Dank je wel. Ik hou je uiteraard op de hoogte. Veel liefs, TK.




Ervaring van TK NYC met medium Donna   Ervaring van TK NYC met medium Donna   Ervaring van TK NYC geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna heeft me al verschillende voorspellingen gedaan, deze zijn telkens allemaal uitgekomen. Dankjewel Donna.




Ervaring van Stephanie met medium Donna   Ervaring van Stephanie met medium Donna   Ervaring van Stephanie geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna, zelden schrijf ik een recensie. Je blies mij van mijn stoel wat jij zag liggen zonder iets te vertellen. Ik schrijf jou deze recensie Donna omdat jou voorspellingen over HEM zijn uitgekomen. Voor relatie voorspelling is Donna de beste, toekomst voorspellingen komen 1 per 1 uit. Gewoon STERREN te kort voor deze prachtige sterke medium. Rositta.




Ervaring van Rositta met medium Donna   Ervaring van Rositta met medium Donna   Ervaring van Rositta geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Om Donna te kunnen bereiken heb ik uren gewacht voor ik haar te pakken kreeg. Donna, je zag een definitieve breuk liggen in mei tussen ons, de breuk heeft zich gisteren plaats gevonden. Je gaf mij reeds door om geen verwachtingen te hebben van mijn ex en het los te laten. Donna,je hebt het mij zacht overgebracht maar ook eerlijk overgebracht,ik had mij voorbereid op de breuk die er lag en ik kan je zeggen Donna, ik voelde mij opgelucht om uit deze onzekerheid te geraken, ik gaf het een plaats voor hij mij bevestigde dat hij niet meer terugkomt in mijn leven. Donna, is een eerlijke medium die zegt hoe het is, negatief of positief. Ik probeer je weer te bereiken voor mijn toekomst . Dank Zitta R.




Ervaring van Zitta met medium Donna   Ervaring van Zitta met medium Donna   Ervaring van Zitta geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Je hebt weer gelijk. Ik zal je advies opvolgen. Ik heb inzicht gekregen en weet dat dit nu beter zal eindigen.




Ervaring van Nirva met medium Donna   Ervaring van Nirva met medium Donna   Ervaring van Nirva geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna,
Ik kan je vertellen dat de persoon in kwestie inderdaad de volgende dag
al voor mijn deur stond.
Inderdaad zoals je voorspeld had. Donna je bent echt super goed in wat je doet. Dankjewel lieve Donna.
Mensen Donna is steen goed in haar voorspellingen ze is echt een aanrader.
Nogmaals dank M.




Ervaring van Anoniem met medium Donna   Ervaring van Anoniem met medium Donna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna is super goed in wat ze doet en hoe ze het overbrengt. Ik heb lang geleden vaker contact gehad met Donna en nu weer terug gevonden. Ik ben heel blij met haar en super dankbaar dat ze er is en ik altijd even kan mailen. Zij geeft mij weer kracht en vertrouwen en voel mij vooral gesteund door haar. Dankjewel lieve Donna xxxx .




Ervaring van S met medium Donna   Ervaring van S met medium Donna   Ervaring van S geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna,

Ik hoop van harte dat ik je nog eens kan spreken, tot hiertoe is het mij nog niet gelukt, vaste lijn en de computer zijn geen twee goeie vrienden. Hopelijk tot heel binnenkort, je bent een TOPPERTJE. Dikke knuffel.




Ervaring van jenny met medium Donna   Ervaring van jenny met medium Donna   Ervaring van jenny geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumrotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden