Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumrotterdam.nl


  De medium hulplijn voor medium advies uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Bo
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Bo is in een woord een toppertje, ze is heel precies en het klopt ook.




Ervaring van karolien met medium Bo   Ervaring van karolien met medium Bo   Ervaring van karolien geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Beste Bo , vandaag heb ik jou voor het eerst gesproken jij wist mij direct te vertellen wat er gaat komen ook heb je mij geleerd om voor mezelf op te komen en mij adviezen gegeven. Jij sloeg de spijker op zn kop je zei precies wat ik voelde en bevestiging was goed om mij voor te bereiden. Je bent een aanrader en aanwinst op deze lijn . Dank dat je als een hartsvriendin, moeder tot mij sprak , je bent een aanwinst hier , Bedankt en dikke knuffel .

Joy.




Ervaring van Joy met medium Bo   Ervaring van Joy met medium Bo   Ervaring van Joy geplaatst op 5 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Hey Bo, heel erg bedankt voor je zuiver consult. Je zei dingen die je niet kon weten. En heel gedetailleerd. Bedankt je bent een goed medium. Gr Sandra.




Ervaring van Sandra met medium Bo   Ervaring van Sandra met medium Bo   Ervaring van Sandra geplaatst op 5 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  lieve Bo, ik heb je al een aantal keren gesproken. jij bent zooo super goed in tijdaanduiding. geweldig zoals jij dit aangeeft en telkens uitkomt. nogmaals heel erg bedankt en je hoort me weer heel snel. warme groet.




Ervaring van Amina met medium Bo   Ervaring van Amina met medium Bo   Ervaring van Amina geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  dag Bo, bedankt om steeds opnieuw voor me te kijken en me steeds weer de moed te geven dat er terug contact zou komen. tot nu toe is er nog geen contact, maar ik geloof dat er ooit wel eens iemand op mijn pad zal komen. alvast bedankt voor de vele telefoontjes.




Ervaring van karo met medium Bo   Ervaring van karo met medium Bo   Ervaring van karo geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Hallo Bo. Dank je wel voor je tips. Ik ga het boek zeker lezen. Je voorspellingen zijn al zo vaak uitgekomen, ik hoop van harte dat ze nu ook uitkomen. Je bent Echt heel goed in je voorspellingen. Lieve groet, C.




Ervaring van CG met medium Bo   Ervaring van CG met medium Bo   Ervaring van CG geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Ik heb ongeveer iets meer dan 1 wk geleden gesproken. Ze zei precies hetzelfde nu als toen. Qua tijdsaanduiding zei ze toen, dat er contact zou komen binnen 10 dagen. Nu binnen 3. En zien binnen 2 wk en nu 7 dagen. Dus komt nu dichterbij. En klopt dan ook gezien met de vorige keer. Ik ben benieuwd. Ik laat weten of dat het idd zo uitkomt. Ik hoop van wel.




Ervaring van Jolanda met medium Bo   Ervaring van Jolanda met medium Bo   Ervaring van Jolanda geplaatst op 21 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Ik heb u 1-1 gesproken en u zei me geen contact te zoeken met hem, hij zoekt binnen maximaal 7 dagen met jou op. En ja hoor u had helemaal gelijk, hij belde me gisteren (3-1) op n we hebben bijna 2 uur aan de telefoon gezeten. Nu wachten op de volgende voorspelling, al moet ik denk heeeeeeeel veel geduld hebben zo ik uit het gesprek kon opmaken.




Ervaring van anoniem met medium Bo   Ervaring van anoniem met medium Bo   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Goed gezien, gesprekken over werk en studie die er bij hoort. Nu nog even op het laatste maar niet onbelangrijkste deel van u voorspelling wachten. Maar heb al het vertrouwen daarbij.




Ervaring van C met medium Bo   Ervaring van C met medium Bo   Ervaring van C geplaatst op 5 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Dank je wel Bo. Ik wacht het af. U verteld mij EXACT hetzelfde als paar maanden geleden en ik heb u niet meer gesproken. Dit had u nooit kunnen onthouden. Ik raad u aan voor degene die dit leest. Ze is niet goed maar HEEL GOED en ook nog Vriendelijk en begripvol. Tot gauw Bo. Liefs.




Ervaring van Hoop met medium Bo   Ervaring van Hoop met medium Bo   Ervaring van Hoop geplaatst op 31 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Lieve Bo. Wat ben jij goed naar maanden van wachten kwam er eindelijk het bericht van het buitenland wat jij mij elke week zei. Jij zei en zag het ook in jou kaarten. Ik bedank jou voor je medeleven met mij, en zoals je weet eerst de berichten. Dus ik blijf je nog even plagen. Een grote fan.




Ervaring van loes met medium Bo   Ervaring van loes met medium Bo   Ervaring van loes geplaatst op 27 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Bo is erg goed in tijdsaanduidingen betreft ontmoetingen en berichten. zeer vriendelijk, geduldig en begripvol. Xxx.




Ervaring van Sengul met medium Bo   Ervaring van Sengul met medium Bo   Ervaring van Sengul geplaatst op 22 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Bo is met een woord goed. Voorspellingen komen uit. Leggingen zijn snel en duidelijk. Lieve vrouw. X.




Ervaring van Sengul met medium Bo   Ervaring van Sengul met medium Bo   Ervaring van Sengul geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Dankjewel lieve Bo voor de e-mailconsults. Ik ben benieuwd of het gaat kloppen wat u ziet in de kaartjes :). Ik hoop het. Dat ziet er heel hoopvol uit. Ik zal het zeker laten weten. Ik heb weer een nieuwe naar u gestuurd ;) Tot snel en liefs, Stephanie.




Ervaring van Stephanie met medium Bo   Ervaring van Stephanie met medium Bo   Ervaring van Stephanie geplaatst op 23 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  lieve bo je ben een topper met je kaarten leggen er zijn al kleine dingen uit gekomen nu al het andere moois nog waar ik zo lang op wacht.maar ik heb jou die mij elke keer op de hoogte houd .ik bedank jou hier voor.
een grote liefhebber uit Nederland.




Ervaring van loes met medium Bo   Ervaring van loes met medium Bo   Ervaring van loes geplaatst op 3 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Lieve Bo, U bent fantastisch en Uw voorspellingen komen elke keer uit. Ben overgelukkig met de ontwikkelingen.




Ervaring van M met medium Bo   Ervaring van M met medium Bo   Ervaring van M geplaatst op 31 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Twee dagen geleden met haar gebeld, en ze zei dat ik binnen drie dagen iets ging horen van hem. Ik dacht bij mezelf dat zou moeten lukken want ik ging nog maar 1 dag werken en dan in verlof waardoor ik hem dan weer twee weken niet ging zien of tegenkomen. Nou wat viel mijn mond open toen ik de volgende dag op het werk toekwam en wie zag ik na een dikke maand tevoorschijn komen.hij natuurlijk. Direct moest ik aan jou woorden denken . Heb je gisteren terug gebeld om je te laten weten dat je gelijk had en dat ik geen drie dagen moest wachten . Bo je bent ongeloofelijk en ik weet dat al de rest ook wel zal uitkomen wat je gezegd hebt .




Ervaring van ikke met medium Bo   Ervaring van ikke met medium Bo   Ervaring van ikke geplaatst op 21 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  lieve bo jij ben een hele goede medium en kaartlegster. elke keer als ik jou bel komt het uit. ik wil jou hier voor bedanken en hoop dat al het moois wat je voor mij door krijg snel naar mij toe komt. een hele grote fan ,.




Ervaring van loes met medium Bo   Ervaring van loes met medium Bo   Ervaring van loes geplaatst op 20 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Ik heb al n paar keer hele fijne gesprekken met Bo gehad. Ze heeft t elke keer bij t juiste . Ze weet waar ze het over heeft en haar tijdsplanning klopt gewoon elke keer. Bo ik vind je een hele mooie en warme vrouw. Voel me zo fijn als ik je gesproken heb.
Lieve groet,
Corrie.




Ervaring van Corrie met medium Bo   Ervaring van Corrie met medium Bo   Ervaring van Corrie geplaatst op 17 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Lieve Bo, je zegt duidelijk hoe de dingen in elkaar zitten en hoe de situatie gaat verlopen. Toen ik je belde was ik verdrietig. Nu is er weer het zonnetje, het vertrouwen. Hartelijk dank en graag tot een volgende keer. Lieve groet, Leonoor.




Ervaring van Leonoor met medium Bo   Ervaring van Leonoor met medium Bo   Ervaring van Leonoor geplaatst op 17 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Donderdag voor het eerst met Bo gesproken. Uit de kaarten wist zij mij enorm te verrassen met haar interpretatie/uitspraken over de band met mijn ex-partner. Een fijn gesprek. Ik moest wel even wennen aan het Vlaams (grijns). Uit Zuid-Limburg een hartelijk dankjewel Bo.




Ervaring van Z.-L. met medium Bo   Ervaring van Z.-L. met medium Bo   Ervaring van Z.-L. geplaatst op 19 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Beste Bo,

Dank je wel om me doorheen een onzekere periode door te helpen, ik had het even nodig en ik ben positief verrast door wat je me wist te vertellen. je bent concreet en duidelijk en wat je me zei klopte ook daadwerkelijk.
ik wens je veel goeds toe.




Ervaring van karolien met medium Bo   Ervaring van karolien met medium Bo   Ervaring van karolien geplaatst op 4 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Dank u wel weer lieve Bo voor uw oprechtheid en luisterend oor. Inderdaad wat u zegt, vertrouwen erin hebben. Meer dan 30 jaar ervaring en u draait er niet omheen. Precies wat ik nodig heb.

Dank u.
Liefs R.




Ervaring van R met medium Bo   Ervaring van R met medium Bo   Ervaring van R geplaatst op 20 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Bo is een invoelend en heel helvervoelend, ze kon me veel informatie geven over personen uit haarzelf. Heel mooi.




Ervaring van S met medium Bo   Ervaring van S met medium Bo   Ervaring van S geplaatst op 9 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Lieve Bo, dank u voor de gesprekken van de afgelopen tijd. U vertelde dat t contact met P zeker nog komt. Ik wacht af en kan me helemaal vinden wat u allemaal vertelde.

Liefs R.




Ervaring van R met medium Bo   Ervaring van R met medium Bo   Ervaring van R geplaatst op 3 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Vandaag gebeld met Bo en was heel verrast. Ze sloeg echt de nagel op de kop. Super kaartlegster. Bedankt lieve Bo xxx.




Ervaring van anja met medium Bo   Ervaring van anja met medium Bo   Ervaring van anja geplaatst op 19 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Heel goede paragnoste. Bo ziet heel veel, allemaal juiste informatie. is duidelijk heel ervaren ook. Veel dank.




Ervaring van Anoniem met medium Bo   Ervaring van Anoniem met medium Bo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Bedankt Bo. Onze babbel deed me erg deugd en inderdaad met onze geest creeren we alles.
Veel liefs, Du.




Ervaring van Du met medium Bo   Ervaring van Du met medium Bo   Ervaring van Du geplaatst op 8 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Vandaag met Bo gebeld, de eerste keer.
Was verbaasd hoeveel zij wist van wat er zich afspeelde in mijn leven. Dus ik heb het volste vertrouwen in haar aanvoelen van mijn toekomst.
Topmedium .




Ervaring van R met medium Bo   Ervaring van R met medium Bo   Ervaring van R geplaatst op 29 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  zeer goed email-consult gehad bij deze dame. nagel op de kop ; bedankt Bo.




Ervaring van rudy met medium Bo   Ervaring van rudy met medium Bo   Ervaring van rudy geplaatst op 29 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Een duidelijke, lieve en zuivere vrouw. Fijn om mee te praten.

Groetjes van Astrid.




Ervaring van astrid met medium Bo   Ervaring van astrid met medium Bo   Ervaring van astrid geplaatst op 25 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  wordt altijd rustig van haar stem. Blijft bij haar uitleg en heel resoluut. enorme steun.




Ervaring van Maria met medium Bo   Ervaring van Maria met medium Bo   Ervaring van Maria geplaatst op 9 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Aardige rustige vrouw. houdt je niet onnodig lang aan de lijn .




Ervaring van Anoniem met medium Bo   Ervaring van Anoniem met medium Bo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumrotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden