Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumrotterdam.nl


  De medium hulplijn voor medium advies uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Anouk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Ik bel al vaak eens met Anouk, en ze is zo verschrikkelijk goed. Ik sta er alle keren versteld van. Ze vertelde dat mijn date de eerste keer niet door ging en de tweede keer wel. Nou ze had het weer helemaal goed. Ik vind haar top.




Ervaring van carolien met medium Anouk   Ervaring van carolien met medium Anouk   Ervaring van carolien geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Flabergasted je pikte direct de essentie op en wist exact waar het over ging. Geen algemeenheden maar to the point. Sommige dingen zijn mindet leuk om te horen maar eerlijk en zoals het in realiteit is. Geen sprookjes maar met de voeten op de grond. Hard om horen maar zoveel beter dan verwachtingen scheppen om mij naar de mond te praten. Bedankt Anouk voor je eerlijkheid .




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Al maanden zeg je dat er iets aan de hand is met mijn stiefvader. Juist de bevestiging gekregen, jammer dat het uitgekomen is niet zo n goed nieuws.
Maar je had het dus al lang gezien voor er sprake was van een probleem, sterk.




Ervaring van nicole met medium Anouk   Ervaring van nicole met medium Anouk   Ervaring van nicole geplaatst op 27 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, dank je wel voor het gesprek of de gesprekken je brengt me iedere keer weer tot rust, je bent echt een super woman jammer dat mn bel tegoed op was, kan uren met je praten zo rustgevend ben je.dank jewel nogmaals.




Ervaring van anneke met medium Anouk   Ervaring van anneke met medium Anouk   Ervaring van anneke geplaatst op 24 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk je voorspelling is uitgekomen. Ik heb het appartement gekregen. Je bent top.




Ervaring van X met medium Anouk   Ervaring van X met medium Anouk   Ervaring van X geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, jouw zojuist gesproken. Weer een voorspelling van jou uitgekomen betreft de man(nen). Je blijft bij je eerdere voorspellingen. Je bent ongekend goed en lief.

.




Ervaring van A met medium Anouk   Ervaring van A met medium Anouk   Ervaring van A geplaatst op 1 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Zeer erg begaafd . voelt de situatie onmiddellijk aan zonder ook maar iets te zeggen . Anouk wouw , je bent de max , mij hoor je zeker nog terug .




Ervaring van A. met medium Anouk   Ervaring van A. met medium Anouk   Ervaring van A. geplaatst op 29 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Mijn vriendinnen en ik bellen Anouk op een regelmatige basis en dat is niet voor niets. Geen sprookjesverhalen maar de keiharde waarheid. Soms krijg je een antwoord van Anouk en dan denk je neeeee dat kan niet, om haar vervolgens te moeten bellen en vertellen dat ze gelijk had. Geen vraag is te gek voor Anouk. Van liefde tot gezondheid tot werk Anouk is een ontzettend lieve vrouw die je verteld hoe het zit en wat er gaat gebeuren. Het zijn geen sprookjesverhalen. Mijn vriendin S belt al lange tijd over haar ex vriend die tot 2x toe verloofd is met een andere vrouw geweest en telkens zag Anouk de bruiloft niet doorgaan en dat klopte. Bij mij had ze over mijn gezondheid gelijk gehad ondanks dat de dokters wat anders zeiden. Nu gisteren een vast contract gekregen wat Anouk ook had voorspeld. Anouk we kunnen niet meer zonder je. Bedankt voor je eerlijkheid en oprechtheid. Groetjes S&A.




Ervaring van A en S met medium Anouk   Ervaring van A en S met medium Anouk   Ervaring van A en S geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Je bent voor mij TOP. Alles gebeurt zoals je het zegt, ik ben steeds verbaasd als het uitkomt. dan denk ik damn, Anouk heeft opnieuw gelijk. Te gek voor woorden. Maar net door jou zie ik mijn toekomst positief in. Liefs .




Ervaring van Melissa met medium Anouk   Ervaring van Melissa met medium Anouk   Ervaring van Melissa geplaatst op 7 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Heel aangenaam medium, al 2 dingen uitgekomen en hopelijk die andere ook nog. Hoor je zeker nog. Dank u super, zeker een aanrader.




Ervaring van Sonia met medium Anouk   Ervaring van Sonia met medium Anouk   Ervaring van Sonia geplaatst op 1 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Heel erg goed. Geen onzinverhalen, to the point, waardevolle adviezen en praat absoluut niet met je mee. Er zijn al heel veel dingen die Anouk heeft verteld uitgekomen. Ik bel Anouk zeker terug. Dank je wel lieve Anouk.




Ervaring van E met medium Anouk   Ervaring van E met medium Anouk   Ervaring van E geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, wat je mij vertelde over de waterlekkage klopte helemaal. En ook over de man, dat hij één zaak in het buitenland zou sluiten. Je bent een topper, ik bel je snel weer.




Ervaring van Sweety met medium Anouk   Ervaring van Sweety met medium Anouk   Ervaring van Sweety geplaatst op 5 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, je bent ongekend goed in jouw voorspellingen. Zojuist jou gesproken en er is weer een voorspelling van jou uitgekomen mbt het contract. Altijd juist en lief. Liefs.




Ervaring van A met medium Anouk   Ervaring van A met medium Anouk   Ervaring van A geplaatst op 5 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk , je bent verbazend goed .
Ik heb net een telefoongesprek gehad met deze dame en ze heeft me letterlijk van mijne stoel geblazen van verbazing , niet normaal , Ik heb 15 min met haar gebeld , ik heb amper iets gezegd en alles wat ze me vertelde klopte , ze zei me zelfs nog dingen die ik zelf nog niet wist en dat de puzzel in elkaar liet vallen , ongeloofelijk geen woorden voor. ze gaf me ook tips van hoe ik het probleem kon aanpakken en daar zit inderdaad waarheid in , ik ga haar raad zeker opvolgen .Anouk een echte topper ben jij , wij horen elkaar zeker nog terug .




Ervaring van A.S met medium Anouk   Ervaring van A.S met medium Anouk   Ervaring van A.S geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk,

Ik spreek jou nu al een tijdje en je bent zo eerlijk, lief maar vooral je maakt niks mooier dan dat het is. Zojuist weer een mooie voorspelling van jou uitgekomen van het contract. Liefs A.




Ervaring van A met medium Anouk   Ervaring van A met medium Anouk   Ervaring van A geplaatst op 9 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk is FANTASTICH. Mijn vriendinnen bellen haar al enige tijd en zijn altijd enthousiast. Ik had dit nog nooit eerder gedaan en heb het geprobeerd. Ik belde haar terwijl ik in een hopeloze situatie zat zonder enkel goed vooruitzicht. Zij wist mij te kalmeren en te vertellen wat ik moest doen om mijn doel te behalen. 1 week verder en het doel is behaald door haar advies. Anouk je bent een ontzettend lieve vrouw. Bedankt.




Ervaring van Jamila met medium Anouk   Ervaring van Jamila met medium Anouk   Ervaring van Jamila geplaatst op 8 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Al wat je mij hebt verteld is uitgekomen. Bedankt.




Ervaring van Sima met medium Anouk   Ervaring van Sima met medium Anouk   Ervaring van Sima geplaatst op 11 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Snel en correct, houd je niet onnodig lang in de draai zoals velen. Top. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk jouw voorspelling is uitgekomen. Dank je wel tot bels.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk is een hele lieve en krachtige vrouw, ze ziet en voelt situaties heel goed aan. tot nu toe heeft ze me heel erg geholpen.




Ervaring van Rabia met medium Anouk   Ervaring van Rabia met medium Anouk   Ervaring van Rabia geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Hey Anouk,

Je viel weg, credits op.
Ik bel een andere keer weer.
Thanks voor t gesprek, had het even nodig. Je blijft hetzelfde zeggen. Ook al sta ik er nu anders in, toch hoop ik dat t goed komt. Maar dan nu ook echt. Want ben op door deze situatie.

Tot gauw.
Xx.




Ervaring van Rosanne met medium Anouk   Ervaring van Rosanne met medium Anouk   Ervaring van Rosanne geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, je zat er weer boven op. Je zag zijn onzuivere intentie. Fijn weer met je gesproken te hebben, nu kan ik rustig slapen. Veel liefs. xx.




Ervaring van Xx met medium Anouk   Ervaring van Xx met medium Anouk   Ervaring van Xx geplaatst op 31 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, ik sprak je net over de mensen op de boerderij. Je bent steengoed, en een lieve vrouw, je houdt mij niet aan het lijntje. Mij ga je vaker horen, ik hoop zo dat jouw voorspellingen uitkomen. Mijn liefdevolle groet, xx.




Ervaring van xx met medium Anouk   Ervaring van xx met medium Anouk   Ervaring van xx geplaatst op 29 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, consequent en juist. Vooral het begeleiden naar verandering en de dingen op de juiste manier helpen begrijpen zijn een hele hulp voor mij. Bovendien zijn je voorspellingen correct en duidelijk, dank je wel.




Ervaring van Femke met medium Anouk   Ervaring van Femke met medium Anouk   Ervaring van Femke geplaatst op 28 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Dankjewel lieve Anouk voor het mij met beide benen op de grond zetten. Anouk is direct en eerlijk en laat je goed naar jezelf kijken: iemand waar je echt iets aan hebt. Ik ben blij dat ik je gesproken heb. Liefs S.




Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S geplaatst op 25 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk bedankt u ziet en voelt de dingen goed aan.




Ervaring van W met medium Anouk   Ervaring van W met medium Anouk   Ervaring van W geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk bedankt weer voor je steun en advies. Weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je helpt mij al een tijdje door een hele moeilijke periode. Ik spreek je snel dikke knuffel.




Ervaring van X met medium Anouk   Ervaring van X met medium Anouk   Ervaring van X geplaatst op 13 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Paar maanden geleden heb ik Anouk gebeld, om te vragen wanneer ik zwanger zouw worden. Ze gaf me antwoord April of Mei. April en zwanger hier. Waaauw. Dank je wel Anouk, hopelijk een goeie zwangerschap verder. Groetjes.




Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S geplaatst op 12 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, bijna 2 jaar bleef je volhouden dat mijn ex bij zijn nieuwe liefde weg zou gaan. Ik dacht soms dat je t uit je duim zoog, en dat heb ik je ook verweten. Sorry daarvoor want je had al die tijd gelijk, we hebben terug contact met elkaar en het loopt opnieuw fijn, dank je wel.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Dag Anouk, vandaag heb ik met je gesproken. Wat een fijn gesprek. Dank je. Jouw advies was zuiver. Gelijk benoemde je de kern. Mijn hart weet dat je het bij het rechte eind hebt. Loslaten is moeilijk en heeft even tijd nodig. Fijn dat je mij bevestiging gaf dat het geen afwijzing van mij als vrouw is, maar het onvermogen van de ander. Je hebt me goed op weg geholpen.
Bedankt lieve Anouk x.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk is een toppertje,.al een jaar bel ik Anouk op wanneer het ik het moeilijk heb en steeds staat ze me met raad en daad bij. Zo belde ik afgelopen week met haar en ze zei jou vriend gaat een zelfmoordpoging ondernemen . Idd mijn vriend heeft geprobeerd gelukkig is de poging mislukt.




Ervaring van Trouwe beller met medium Anouk   Ervaring van Trouwe beller met medium Anouk   Ervaring van Trouwe beller geplaatst op 8 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Meer dan 1 jaar heb ik contact met Anouk. Ik had meer dan anderhalf jaar had ik geen contact met mijn ex-partner. Anouk bleef volhouden dat er contact zou komen en dat het rustig aan weer de goede richting op zal gaan. Momenteel zit ik in deze fase en kan het gewoon niet geloven. Anouk is iemand die je niet naar je mond praat maar je met beide benen op de grond zet. Het is niet altijd wat je wilt horen maar daardoor krijg je geen sprookjesverhalen waar je niets aan hebt. Anouk ik bedank je vanuit de grond van mijn hart voor al je correcte waarnemingen het afgelopen jaar en advies. Door jou heb ik de hoop niet opgegeven. Je hebt een gave. Dikke knuffel.




Ervaring van X met medium Anouk   Ervaring van X met medium Anouk   Ervaring van X geplaatst op 22 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Bedankt voor uw consult .u bent een toppertje. super tevreden.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Er ging iets mis met de verbinding. Krijg je nu niet meer te pakken :-( bedankt voor je advies. Spreek je snel weer. Groetjes.




Ervaring van Sofia met medium Anouk   Ervaring van Sofia met medium Anouk   Ervaring van Sofia geplaatst op 17 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Maanden lang hield Anouk vol dat ik contact zou krijgen met mijn ex. VANDAAG IS HET GEBEURD.
Anouk je bent de allerbeste. Hopelijk komt het weer volledig goed.




Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S geplaatst op 9 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumrotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden