Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumrotterdam.nl


  De medium hulplijn voor medium advies uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Rotterdam medium Malie  - bladzijde 1
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Malie
  Ervaring met medium Malie
  Lieve Malie, jij bent echt een Topper!!
Je weet alles goed uit te leggen en hebt dingen verteld die echt kloppen over mij. En voorspellingen gedaan, wat tevens nu ook nog speelt. Je hebt gezegd wat ik moet doen en heb ik ook gedaan, en 1 daarvan klopt dat ik wel Hooggevoelig ben. En is bevestigd doordat ik de dame had benaderd en zij bevestigde idd dat ze het medaillon had gevonden van haar moeder. Kippenvel! Mede door jou dat ik contact met haar heb opgezocht.
Ik bel je binnenkort weer hoe het afloopt met de gesprekken. Thanks! Jij bent echt een topper. X




Ervaring van Danielle met medium Malie   Ervaring van Danielle met medium Malie   Ervaring van Danielle geplaatst op 5 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met medium Angela
  Ervaring met medium Angela
  Angela is een hele lieve meid en helpt je goed op gang. Je hoeft niet veel te vertellen en ze weet meteen de kern. Ik vind het nog erg moeilijk om te geloven wat je zegt maar ik heb er vertrouwen in. Bedankt voor je steun en medeleven je bent een topper!




Ervaring van marja met medium Angela   Ervaring van marja met medium Angela   Ervaring van marja geplaatst op 31 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angela  


Ervaringen van bezoekers met medium Gigi
  Ervaring met medium Gigi
  Gigi is een aangename en aardige vrouw met een fijne en duidelijke stem. Ik heb vandaag een fijn en gezellig gesprek met u gehad en u wist precies wat er speelde. bedankt voor uw advies




Ervaring van Maria met medium Gigi   Ervaring van Maria met medium Gigi   Ervaring van Maria geplaatst op 1 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Gigi  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Echt een top vrouw! Ze is heel goed en heel eerlijk. Ook heel erg fijn om mee te praten ze beschrijft de situatie precies zoals het is alsof ze je al jaren kend! Carola is een aanrader!




Ervaring van marja met medium Carola   Ervaring van marja met medium Carola   Ervaring van marja geplaatst op 7 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter-Jan
  Ervaring met medium Pieter-Jan
  Pieter-Jan is er echt voor jou en om jou te helpen. Bedankt ik heb heel veel steun aan jou consult gehad. Je zegt ook hoe het is zonder dat ik veel moet vertellen. Je hebt een rustgevende en vriendelijke stem ik zal je vaker om advies vragen!




Ervaring van marja met medium Pieter-Jan   Ervaring van marja met medium Pieter-Jan   Ervaring van marja geplaatst op 8 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter-Jan  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Micha is zo een lieve vrouw! hele lieve zachte stem en weet goed te vertellen hoe het zit. ze blijft ook bij wat ze zegt ze is echt goed!




Ervaring van marja met medium Micha   Ervaring van marja met medium Micha   Ervaring van marja geplaatst op 12 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium AdminTim
  Ervaring met medium AdminTim
  Wat een mooie consult heb ik gehad ik hoefde alleen maar een klein beetje te vertellen en het was alsof ze mijn gedachte kon lezen in wat er speelde. Heel bijzonder. Daarnaast is ze nog ontzettend lief en meegaand. Bedankt !!




Ervaring van anoniem met medium AdminTim   Ervaring van anoniem met medium AdminTim   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Bedankt voor het luisteren. u zei precies wat ik zelf ook vermoedde over de situtatie met mijn familie alleen twijfel ik teveel aan mezelf. Het is moeilijk maar ik zal bij mijn standpunt blijven zoals u zei en niet meer over me heen laten lopen. Voel me een stuk beter na ons gesprek. u bent heel goed MERCI.




Ervaring van Maria met medium MB Rhais   Ervaring van Maria met medium MB Rhais   Ervaring van Maria geplaatst op 10 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Ik heb altijd leuke gesprekken met Nina, ze is heel vrolijk en gezellig. Voelt alsof we al jaren vriendinnen zijn als ik haar spreek.




Ervaring van xxx met medium Nina   Ervaring van xxx met medium Nina   Ervaring van xxx geplaatst op 13 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina,

Wat een lieve vrouw. Ze heeft een groot empathisch vermogen en leeft met je mee. Wat ik echt bijzonder vond is dat ze zeer specifieke dingen kon benoemen die ze nooit had kunnen weten. Ook zijn er al een aantal van haar voorspellingen uitgekomen. Zij geeft ook gedetailleerd informatie over het hoe en wat. Ze is helderziende en kan dingen specifiek omschrijven. Ik was echt onder de indruk.

Liefs E




Ervaring van Elke met medium Nina   Ervaring van Elke met medium Nina   Ervaring van Elke geplaatst op 22 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium AdminTim
  Ervaring met medium AdminTim
  Hallo Kathleen,

Vandaag heb ik u gesproken en het was een fijn gesprek. Helaas waren mijn belminuten op waardoor de verbinding werd verbroken. Gelukkig heb ik nog een antwoord op mijn vraag meegekregen. Ik hoop zo dat het uitkomt. Een fijne vrouw bent u. Groetjes




Ervaring van Anoniem met medium AdminTim   Ervaring van Anoniem met medium AdminTim   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met AdminTim  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna, bedankt voor ons gesprek van vandaag en voor jou openhartigheid over jou ex. Dat jij hetzelfde hebt meegemaakt als wat ik nu meemaak en dat jij heel goed weet hoe ik mij voel. Het geeft mij kracht te horen dat hij het niet waard is om op te wachten en hij mij niet verdiend. Bedankt voor jou steun. Ik zal je zeker laten weten als ik die nieuwe man heb ontmoet. Als mijn ex opeens wel interesse heeft dan zeg ik namen mij en Donna de groeten en tot ziens haha. Ik hoop je snel weer te spreken.
Liefs Nadia.




Ervaring van Nadia met medium Donna   Ervaring van Nadia met medium Donna   Ervaring van Nadia geplaatst op 16 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Derya,

Ik heb net een fantastische reading van jouw gekregen. Ik bleef maar lachen en jij vroeg nog aan mij waarom ik lachte. Ik lachte omdat ik het verbluffend vond. Griezelig goed. Mijn dank is groot.

Groetjes,
Ileen




Ervaring van Ileen met medium Derya   Ervaring van Ileen met medium Derya   Ervaring van Ileen geplaatst op 29 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Het was zo fijn met je te praten. U gaf me ook meteen een rustiger gevoel, en duidelijkheid. Ik hoop dat de voorspellingen gaan uitkomen. En ik ga jouw raad echt opvolgen om verder te gaan. Tot snel, want ik ga zeker nog een keer naar je bellen. Wat ik ook fijn vind is dat ik je super goed versta!!




Ervaring van meisje met medium Derya   Ervaring van meisje met medium Derya   Ervaring van meisje geplaatst op 7 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  Bedankt lieve Zoe voor ons leuke gesprek van daarnet. Ik ben een lange tijd onzeker geweest over mezelf dat kwam ook door mijn ex keek altijd tegen hem op en waarom eigenlijk. vond het erg fijn te horen dat jij aanvoelde dat ik nu een sterke vrouw ben ik weet ook wel dat ik beter verdien maar om het zo van jou bevestigd te krijgen deed mij goed. Ik ga voor iemand die mij gelijkwaardig behandeld. Je ziet de situatie hoe het was en hij hoe is en hoe ik ben erg goed knap van je! En dat je zei loop eerst maar voor mij naar Parijs en terug en dan kom je maar bij me op de bank zitten omdat je wilt praten is bij mij blijven hangen hahaha. Die ga ik onthouden vond ons gesprek heel erg leuk bedankt daarvoor en hoop jou nog een keer te spreken. Liefs Maria.




Ervaring van Maria met medium Zoe   Ervaring van Maria met medium Zoe   Ervaring van Maria geplaatst op 3 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Asteria
  Ervaring met medium Asteria
  Heb Asteria een paar keer gesproken in korte tijd, zij ziet snel wat er speelt en geeft dit duidelijk aan. ik vind haar erg goed en vertrouw op haar antwoorden. Ze neemt de tijd om alles te zien en je te vertellen, in deze voor mij moeilijke tijd heb ik veel steun aan haar. Ga haar zeker nogmaals bellen als ik weer meer duidelijkheid wil hebben. Asteria ontzettend veel dank voor jouw hulp en je fijne gesprekken, ik laat je t zeker weten als alles uitkomt.

Jacqueline.




Ervaring van Jacqueline met medium Asteria   Ervaring van Jacqueline met medium Asteria   Ervaring van Jacqueline geplaatst op 9 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Beste Fred bedankt voor alles wat je mijn verteld heeft over mijn man is uit gekomen.
Zo goed dat ik weet waar ik aan toe ben nu.

Echt Bedankt Fred .

Groetjes van Ria en tot de volgde keer .




Ervaring van Ria met medium Fred   Ervaring van Ria met medium Fred   Ervaring van Ria geplaatst op 24 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Inara
  Ervaring met medium Inara
  Hallo lieve Inara,

Dank je wel voor je mooie consult. Ik ben dat meisje dat een vraag had over de liefde. U bent een rustige vrouw die zegt waar het op staat, ik wacht de voorspellingen af. Heb er alle vertrouwen in.
Heel erg bedankt.

Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Inara   Ervaring van Anoniem met medium Inara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Inara  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Beste Erika, vandaag heb ik jou voor het eerst aan de lijn gehad. Je kon precies zien dat er een leeftijdsverschil is tussen mij en die jongen. Knap! In twee zou ik bericht moeten krijgen en een nieuw begin. Ik geloof er in en ik hoop echt dat de rest ook klopt. Dan ga ik je zeker weer bellen. Gr mij.




Ervaring van Meisje met medium Erika   Ervaring van Meisje met medium Erika   Ervaring van Meisje geplaatst op 20 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve Sharda, bedankt voor uw wijze woorden. Ik voel me stukken beter.




Ervaring van Anoniem met medium Sharda   Ervaring van Anoniem met medium Sharda   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Heey Bert, wat je mij vertelde een paar weken geleden. Over t hernieuwde contact van mijn dochter met haar papa is uitgekomen. ze is idd tot het inzicht gekomen wat jij mij vertelde. Ik ben erg benieuwd of de rest van jouw voorspellingen ook gaan uitkomen. Jammer dat je zo weinig online bent.




Ervaring van Jacq. met medium Bert   Ervaring van Jacq. met medium Bert   Ervaring van Jacq. geplaatst op 2 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  bedankt Karlien , ik houd u op de hoogte.
ik wilde via deze getuigenis aan je laten weten dat er nu al een voorspelling is uitgekomen. Margriet.




Ervaring van Margriet met medium Karlien   Ervaring van Margriet met medium Karlien   Ervaring van Margriet geplaatst op 3 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  dingen zijn al uitgekomen. ben helemaal blij met medium Erika. Top.




Ervaring van Desiree met medium Erika   Ervaring van Desiree met medium Erika   Ervaring van Desiree geplaatst op 6 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Peter
  Ervaring met medium Peter
  Hallo Peter, zojuist (7-2-2016) heb ik u gesproken over de liefde. Het beloofd veel goeds zoals ik van u hoorde. Ik ben benieuwd naar de komende maanden. Hoop dat het werkelijk uit komt. Fijn u gesproken te hebben. Groet, Anoniem.




Ervaring van Anoniem met medium Peter   Ervaring van Anoniem met medium Peter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Hallo Ruby, zojuist (7-2) heb ik u voor het eerst gesproken. Wat is het fijn om met u te praten. U gaf me goed advies en ben benieuwd naar de voorspellingen. Ik ben dat meisje die een vraag had over de liefde, ik wacht af wat er komen gaat. Door u heb ik er weer vertrouwen in gekregen, heel erg bedankt. Fijne nachtrust. Bedankt en Groetjes, Anoniem.




Ervaring van Anoniem met medium Ruby   Ervaring van Anoniem met medium Ruby   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Nikkie
  Ervaring met medium Nikkie
  Lieve Nikkie,
Wat ben ik toch blij. Je bent zo goed. Alles klopte wat je zei. Geweldig. Je bent een warm en geloofwaardig op aarde. Ik zal altijd aan u denken als ik advies nodig heb.
Dikke knuffel en tot spreeks .
Liefs soetje.




Ervaring van soetje met medium Nikkie   Ervaring van soetje met medium Nikkie   Ervaring van soetje geplaatst op 11 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nikkie  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Hoi Anouk, ik heb je inmiddels een paar keer gesproken. Je bent erg resoluut in de antwoorden. Op een voorspelling van jou heb ik al een bevestiging gehad. Ik hoop echt dat jouw uitspraak op de functieverandering ook uitkomt. Ook inzake mijn ex-vriend en de nieuwe man was je alle keren dat ik je sprak erg resoluut. Ik laat t je weten wanneer dit is uitgekomen.
Je geeft mij altijd een rustig gevoel en weer vertrouwen in de toekomst, dank je wel daarvoor Anouk.

Jacq.




Ervaring van Jacq. met medium Anouk   Ervaring van Jacq. met medium Anouk   Ervaring van Jacq. geplaatst op 17 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Een schat van een vrouw met wijze woorden .
ze geeft rust en voelt vertrouwd.
veel dingen meegegeven. Top.




Ervaring van chapeau met medium Desteny   Ervaring van chapeau met medium Desteny   Ervaring van chapeau geplaatst op 19 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Rika
  Ervaring met medium Rika
  Hallo Rika,

Ik moet nog steeds bijkomen van ons mooi consult. U zag het zo goed en wat een oplichting voor mij dat het een en ander door u wordt bevestigd. Ik ga er mee aan de slag en kijk uit naar uw mooie voorspellingen.

ik kon u daarnet geen gedag zeggen. Bij deze bedankt en tot ziens.

Groetjes,

Het meisje met het knagende gevoel :).




Ervaring van Anoniem met medium Rika   Ervaring van Anoniem met medium Rika   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met medium Kera
  Ervaring met medium Kera
  Dank dat je me wou helpen Keraatje.
Dank je wel voor het mooie gesprek.
Josine.




Ervaring van Josine met medium Kera   Ervaring van Josine met medium Kera   Ervaring van Josine geplaatst op 5 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kera  


Ervaringen van bezoekers met medium Inaya
  Ervaring met medium Inaya
  Je hebt gelijk gekregen. Ik was er door jou gelukkig op voorbereid. Dankjewel daarvoor. Kirsten.




Ervaring van Kirsten met medium Inaya   Ervaring van Kirsten met medium Inaya   Ervaring van Kirsten geplaatst op 7 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Erika heeft veel dingen gezegd dat volledig klopten. Bedankt je voelt me heel goed aan. Ik laat je nog iets weten. Knuffel.




Ervaring van Noa met medium Erika   Ervaring van Noa met medium Erika   Ervaring van Noa geplaatst op 21 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Ojee wat moet ik zeggen, wat een gesprek.
Wat jij zag bij mij is echt geweldig.
Je kan zo goed invoelen.
Ik hoop ook dat wat jij zegt mag en zal uitkomen.
Alles wat je ook zei klopte gewoon, wat goed van je.
Op naar de zomer.
Bedankt, en ik raad een ieder jou aan.
Je bent ook nog gezellig aan de telefoon.
Liefs en tot bels
. Steenbok, je weet wel wie.




Ervaring van S met medium Gunter   Ervaring van S met medium Gunter   Ervaring van S geplaatst op 15 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Astrid
  Ervaring met medium Astrid
  Lieve Astrid,
Vandaag 9-7 heb ik je weer gesproken en zoals de vorige keer blijf je het zelfde zeggen.
Ik hoefde niet eens alles te vertellen en je wist het.
Bedankt voor je geduld.
Ik bel je snel weer.
Liefs
S.




Ervaring van S met medium Astrid   Ervaring van S met medium Astrid   Ervaring van S geplaatst op 9 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Diana
  Ervaring met medium Diana
  Een heel lieve vrouw die Diana.
Ik heb je 10-07 gesproken en ook daarvoor over werk, relatie.
Je ziet alles positief.
Je bent heel open en duidelijke in datgene wat je mag doorkrijgen.
Ik volg je advies op en ik weet dat het goed komt.
Bel je snel weer.
Liefs
Anoniem.




Ervaring van Anoniem met medium Diana   Ervaring van Anoniem met medium Diana   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumrotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

12
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden