Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumrotterdam.nl


  De medium hulplijn voor medium advies uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Sharda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve Sharda
Ik wil je weer hartelijk bedanken voor de tijd het geduld en me weer de nodige moed en energie geven die ik weer nodig had.Je krijgt het weer voor mekaar om me uit dat diep dal te halen.Je bent een engel,als ik jou niet had denk ik dat ik een groot probleem heb.Maar je hebt alles weer voor me opgelost en me weer en zet in me rug gegeven en de nodige energie gegeven om door te gaan,dank je hier voor.Dikke knuf Mop xxx ps. tot snel.




Ervaring van mop met medium Sharda   Ervaring van mop met medium Sharda   Ervaring van mop geplaatst op 15 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve sharda, je bent echt fantastisch. Wat een lieve vrouw en wat heb je het altijd bij het juiste eind. Je weet me rustig te krijgen en mooie dingen te vertellen. Door jou krijg ik weer vertrouwen. Ben heel erg blij met jou op deze lijn.




Ervaring van Stef met medium Sharda   Ervaring van Stef met medium Sharda   Ervaring van Stef geplaatst op 11 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Iedere keer als ik naar jou bel krijg ik weer nieuwe moed waar het uitzichtloos leek. Je geeft helderheid en klaarheid zodat ik de zaken kan zien hoe ze echt zijn. Je doet dit op een zachte en liefdevolle manier , je bent de top. Tot hoors.




Ervaring van Vicky met medium Sharda   Ervaring van Vicky met medium Sharda   Ervaring van Vicky geplaatst op 10 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve sharda,
Bedankt voor de mooie reading , je had op heel veel punten gelijk, ik ga zeker je raad volgen. Ook bedankt voor je geduld en je luisterend oor.Je hebt me weer heel wat energie gegeven. Ik bel je vlug weer op. Xxx M.




Ervaring van M met medium Sharda   Ervaring van M met medium Sharda   Ervaring van M geplaatst op 9 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve Sharda,
Weer super bedankt voor je inzicht en je rust gevend gesprek. bel je weer snel . veel liefs xxx.




Ervaring van k met medium Sharda   Ervaring van k met medium Sharda   Ervaring van k geplaatst op 6 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Beste Sharda, ik heb u gebeld . ik heb gedaan wat je zei en hij heeft contact opgenomen.leuk hoe het verloopt. Groetjes.




Ervaring van Bernadette met medium Sharda   Ervaring van Bernadette met medium Sharda   Ervaring van Bernadette geplaatst op 4 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Altijd ben je er voor me, nooit is je het te veel om opnieuw te antwoorden op mijn paniekerig zijn. Je bent fantastisch, brengt steeds rust, spreekt steeds rechtuit wat je ziet en voelt. En steeds komt het uit. Liefs M.




Ervaring van M met medium Sharda   Ervaring van M met medium Sharda   Ervaring van M geplaatst op 3 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve Sharda, fijn je weer gesproken te hebben. Je hebt weer heel wat twijfels bij me weg genomen. Ik kan weer even verder, heb er weer helemaal vertrouwen in. Ben ik blij dat wij op elkaars pad zijn gekomen. Via deze weg wil ik je nog eens extra bedanken voor alles wat je al voor me betekend hebt. We bellen weer snel dikke knuffel xxx.




Ervaring van je weet wel wie met medium Sharda   Ervaring van je weet wel wie met medium Sharda   Ervaring van je weet wel wie geplaatst op 1 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  jij hebt mij weer moed gegeven heel erg bedankt. Groetjes xx.




Ervaring van Danielle Colpaert met medium Sharda   Ervaring van Danielle Colpaert met medium Sharda   Ervaring van Danielle Colpaert geplaatst op 26 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve Sharda,
Ik wil je bedanken voor de mooie reading. Je hebt me weer helemaal terug op het juiste pad gezet, heb weer vertrouwen in mijn eigen en de rest. Dank zij jou krijg ik weer de nodige energie en kracht om me te herpakken. Dit geeft me vertrouwen in de toekomst. Nogmaals bedankt voor je steun, liefde, warmte en je luisterend oor. Je bent zuiver en eerlijk en je hebt een gouden hart. Tot snel, dikke knuffel xxx.




Ervaring van annoniem met medium Sharda   Ervaring van annoniem met medium Sharda   Ervaring van annoniem geplaatst op 25 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve Sharda.
Bedankt voor je lieve woorden en je geduld.Als ik het wil opgeven zeg jij heb vertrouwen in de situatie en in jezelf,ik blijf er in geloven,En dan moet ik je iedere keer gelijk geven want dan komt er ook die verandering,je bent een engel.Dank je voor alles ,hou je op de hoogte en weet nu zeker dat het goed komt wat je mij altijd gezegt hebt. tot snel veel liefs xxx M.




Ervaring van m met medium Sharda   Ervaring van m met medium Sharda   Ervaring van m geplaatst op 20 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve Sharda
Ik kan je niet genoeg bedanken voor al het geen dat je al voor mij betekend hebt. de kracht en de energie die je mij iedere keer geeft is enorm. Je weet me altijd weer op te peppen ,ben heel blij met je hulp,dan kan ik weer bergen verzetten en ik geloof ook echt dat dit de laatste loodjes zijn. Bedankt Bedankt tot snel xxx.




Ervaring van S met medium Sharda   Ervaring van S met medium Sharda   Ervaring van S geplaatst op 15 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve Sharda ik wil je bedanken voor je geruststellende woorden en de moed om het los te laten. Hoe moeilijk het soms is. Zoals je aangaf alles komt goed. Daar heb ik alle vertrouwen in. Ik wacht het af. Warme groet.




Ervaring van anne met medium Sharda   Ervaring van anne met medium Sharda   Ervaring van anne geplaatst op 12 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve Sharda,
Ik heb je gesproken voor de eerste keer, ongelooflijk wat een gave. ik stond er versteld van woorden kwamen te kort.Je hebt me enorm geholpen heb weer vertrouwen in de situatie, ik ga nog even geduld hebben zo als je zegt, ik heb er vertrouwen in.Bedankt voor je advies. Ik voel me stukken beter en zie het nu anders, , positief dankzij jou .Daarom langs deze weg nogmaals bedankt ,bel je vlug weer xxx.




Ervaring van ikke met medium Sharda   Ervaring van ikke met medium Sharda   Ervaring van ikke geplaatst op 9 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve lieve Sharda.
Fijn je vandaag weer gesproken te hebben,je hebt me weer gerust gesteld.Je hebt weer dingen gezegd waar ik zeker in vertrouw dat ze op mijn pad komen,want wat je in het verleden tegen me gezegd hebt is allemaal uit gekomen.Je bent buiten gewoon, een engel.Je helpt me vooruit in me leven, want alleen lukt me nog niet Dank je hier voor Ik neem weer vlug contact met je op ,maar wou je toch via deze weg even bedanken.Veel liefs xxx.




Ervaring van annoniempje met medium Sharda   Ervaring van annoniempje met medium Sharda   Ervaring van annoniempje geplaatst op 7 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  lieve Sharda
Het heeft me weer goed gedaan om met je gesproken te hebben.De Energie en de kracht die jij me geeft om door te gaan is ongelooflijk ,je hebt me weer op mijn punt gebracht.ik kan er weer even tegen bedankt hier voor,voor je steun en je warme woorden.En wat je me gezegd heb is voor bijna 100 % uitgekomen,SUPER, nogmaals bedankt al voor alles en tot heel snel Kxxx.




Ervaring van K met medium Sharda   Ervaring van K met medium Sharda   Ervaring van K geplaatst op 4 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve Sharda ik wil je bedanken voor je open en eerlijke reading. Je gaf helderheid en inzicht. Alles klopt gewoon. Bedankt. Heel veel licht en liefde toegewenst.




Ervaring van anne met medium Sharda   Ervaring van anne met medium Sharda   Ervaring van anne geplaatst op 2 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve Sharda
Ik wil je even bedanken voor je geduld en voor de mooie legging en woorden. je hebt me de nodige kracht gegeven en ook heb ik weer een goed gevoel gekregen om verder te gaan.Dank je hier voor en bel je snel weer terug xxx.




Ervaring van s met medium Sharda   Ervaring van s met medium Sharda   Ervaring van s geplaatst op 31 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve Sharda,ik wil je bedanken voor de mooie legging. je hebt mijn ogen doen openen en heb nu weer meer vertrouwen in mijn eigen.Ik ga zeker je raad volgen,je hebt me weer een heel end op weg geholpen. nogmaals bedankt hier voor bel je snel weer.dikke kusxxx.




Ervaring van anoniem met medium Sharda   Ervaring van anoniem met medium Sharda   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve Sharda, bedankt nogmaals voor je geweldige steun en je super geduld. want dat heb je, engelen geduld, maar voor mij ben je ook een engel.Je hebt me weer de nodige energie en kracht gegeven die ik weer nodig had, Dank je hier weer voor.Tot gauw dikke knuffel x.
Grote Fan je weet wel wie xxx.




Ervaring van grote fan met medium Sharda   Ervaring van grote fan met medium Sharda   Ervaring van grote fan geplaatst op 24 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Prachtig consult. heel veel waarnemingen, allemaal juist ook. Veel dank.




Ervaring van Iemand met medium Sharda   Ervaring van Iemand met medium Sharda   Ervaring van Iemand geplaatst op 23 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve SHarda,
Wil je toch even bedanken voor de peptalk en de steun., je hebt me weer de nodige energie gegeven om verder te gaan. hier voor mijn dank tot snel xxx D.




Ervaring van D met medium Sharda   Ervaring van D met medium Sharda   Ervaring van D geplaatst op 19 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve Sharda.
Ik wil je even bedanken voor de mooie woorden waar door ik het geloof in mezelf terug gekregen heb. dank zij jou heb ik de moed weer om verder te gaan.Bedankt hier voor.Tot snel xxx S.




Ervaring van S met medium Sharda   Ervaring van S met medium Sharda   Ervaring van S geplaatst op 15 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  lieve Sharda.
Ik heb je gisteren aan de lijn gehad en wou je toch even bedanken voor het fijne gesprek dat we gehad hebben.Je hebt me weer helemaal opgebeurd en de nodige kracht en energie gegeven om verder te gaan.Ik zit weer lekker in mijn vel dank zij jou,super bedankt en tot snel dikke kus xxx.




Ervaring van annie met medium Sharda   Ervaring van annie met medium Sharda   Ervaring van annie geplaatst op 12 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve sharda , nogmaals wil ik je bedanken voor al je steun en liefde en energie die ik van jou, mag ontvangen. Het geduld dat je heb ongelooflijk, je bent er een uit duizenden. Jou gesprekken houden me recht en geven me het gevoel om niet op te geven en vol te houden thx.dikke kus en tot snel .




Ervaring van ikke met medium Sharda   Ervaring van ikke met medium Sharda   Ervaring van ikke geplaatst op 8 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  liefste sharda ,ook nu weer heb je mij er weer doorheen geholpen.
jouw steun en mooie woorden is goud waard. Ik vind het fijn om regelmatig met jou te praten. je geeft me de nodige energie om verder te gaan,dank je hier voor je bent een super vrouw tot snel. dikke knuffel xxx roosje.




Ervaring van roosje met medium Sharda   Ervaring van roosje met medium Sharda   Ervaring van roosje geplaatst op 4 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Bedankt voor de mooie reading. je bent rechtstreeks en eerlijk en dat vind ik super dan weet je waar je staat. Je hebt me goed op weg geholpen en weer hoop gegeven. Dank je hier voor. Ik bel je snel weer.dikke knuffel.
Ikke xxx.




Ervaring van ikke met medium Sharda   Ervaring van ikke met medium Sharda   Ervaring van ikke geplaatst op 29 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve sharda bedankt voor alles wat je al voor me gedaan hebt. je bent Super en een hele grote steun voor me. en een groot luisterend oor tot snel xxx .




Ervaring van Anoniem met medium Sharda   Ervaring van Anoniem met medium Sharda   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve sharda. langs deze weg wil ik je toch graag bedanken voor je eerlijkheid en steun keer op keer. Ik bel je wel dagelijks, soms 2x en nooit is het te veel. Ook zijn al past dingen uitgekomen. Ik moet vertrouwen hebben en geduld zei je. doe ik X .




Ervaring van Je weet wel wie. met medium Sharda   Ervaring van Je weet wel wie. met medium Sharda   Ervaring van Je weet wel wie. geplaatst op 16 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Bedankt Sharda. dat je mij toch gerust hebt gesteld. Nogmaals bedankt voor de verheldering.




Ervaring van Sterke vrouw met medium Sharda   Ervaring van Sterke vrouw met medium Sharda   Ervaring van Sterke vrouw geplaatst op 11 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Sharda,

ik bel al geruime tijd met je. Je geeft me altijd een goed gevoel. wat een gave heb jij. Leuk dat wij er mogen gebruik van maken. Jozef.




Ervaring van Jozef met medium Sharda   Ervaring van Jozef met medium Sharda   Ervaring van Jozef geplaatst op 5 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Alles wat u heeft voorspeld is ook uitgekomen. Je hoort mij zeker nog terug Sharda. Een dikke knuffel, Tristan.




Ervaring van Tristan met medium Sharda   Ervaring van Tristan met medium Sharda   Ervaring van Tristan geplaatst op 25 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  bedankt voor je inlevendheid. ik zal zeker op je wachten als ik wil Bellen . dank je wel, ik vertrouw je, liefs.




Ervaring van Vicky met medium Sharda   Ervaring van Vicky met medium Sharda   Ervaring van Vicky geplaatst op 21 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  dank u voor het gesprek. De dingen die u zag in mijn toekomst kon ik helemaal plaatsen.
zeer tevreden van wat jij allemaal kon zien.
ga je zeker vaker bellen .




Ervaring van G met medium Sharda   Ervaring van G met medium Sharda   Ervaring van G geplaatst op 11 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  na lange tijd laat ik weer wat van me horen. Ik was onzeker over de toekomst. En je hebt mijn onzekerheden weggenomen. Dank.




Ervaring van Rob met medium Sharda   Ervaring van Rob met medium Sharda   Ervaring van Rob geplaatst op 7 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumrotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden