Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumrotterdam.nl


  De medium hulplijn voor medium advies uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Fred
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Hallo Fred ik wil je laten weten dat alles weer een stuk beter gaat met mij.
Nog bedankt voor je goede raad.
Die je mij een paar maanden geleden gaf.
groeten Jannie.




Ervaring van jannie met medium Fred   Ervaring van jannie met medium Fred   Ervaring van jannie geplaatst op 15 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Hallo Beste Fred Bedankt voor de korte consult .
Alles wat je vertelde over mijn man is uitgekomen .
Bedankt en ik bel je zo snel mogelijk weer.
lieven groet Anne.




Ervaring van Anne met medium Fred   Ervaring van Anne met medium Fred   Ervaring van Anne geplaatst op 16 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Beste Fred bedankt voor alles wat je mijn verteld heeft over mijn man is uit gekomen.
Zo goed dat ik weet waar ik aan toe ben nu.

Echt Bedankt Fred .

Groetjes van Ria en tot de volgde keer .




Ervaring van Ria met medium Fred   Ervaring van Ria met medium Fred   Ervaring van Ria geplaatst op 24 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Hallo mensen Fred Heeft mijn weer op weg geholpen na een moeilijke tijd met mezelf omdat me relatie uit was.
Ik ben erg blij met hem dus raad ik hem ook aan.
bedankt Fred .

groet Martijn.




Ervaring van Martijn met medium Fred   Ervaring van Martijn met medium Fred   Ervaring van Martijn geplaatst op 31 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Beste Fred Bedankt voor de wijzen worden van jou.
Ik kan er echt iets mee.
groet K




Ervaring van k met medium Fred   Ervaring van k met medium Fred   Ervaring van k geplaatst op 27 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Hallo Fred nog bedankt voor je goede uitleg.
De E-mail was even wat ik nodig had om weer de draait op te pakken.
Echt heeeeeeel erg bedankt.




Ervaring van connie met medium Fred   Ervaring van connie met medium Fred   Ervaring van connie geplaatst op 27 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Lieve Fred Bedankt voor je mooi inzicht in mijn.
Ik ben echt verder gekomen en geloof weer in mezelf.
Wat een rust en wijsheid heb je me gegeven.
Nogmaals bedankt Fred
PS mijn dochter gaat goed.




Ervaring van connie met medium Fred   Ervaring van connie met medium Fred   Ervaring van connie geplaatst op 10 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  bedankt Fred dat je me hebt geholpen , je hebt mij het inzicht gegeven , ik ga zeker mijn gevoel volgen vriendelijke groeten Christel




Ervaring van christel met medium Fred   Ervaring van christel met medium Fred   Ervaring van christel geplaatst op 15 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Fred Bedankt wat een in zicht heb jij.
Ik kan nu echt verder en weet wat in aan hem heb.

Ook weet in wat ik kan doen echt bedankt Fred




Ervaring van Anne met medium Fred   Ervaring van Anne met medium Fred   Ervaring van Anne geplaatst op 9 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Beste Fred .
Wat je mijn heb laten inzien is echt goed .
Dit had ik nodig om verder te gaan.
gewoon bedankt en tot de volgde keer.

groet Herman




Ervaring van Herman met medium Fred   Ervaring van Herman met medium Fred   Ervaring van Herman geplaatst op 16 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Ik vind hem een goede man en hij heeft me goed geholpen!




Ervaring van ella met medium Fred   Ervaring van ella met medium Fred   Ervaring van ella geplaatst op 9 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  lieve Fred
Bedankt dat je zo een geduld heb met mijn.
Je help me verder met rust in mijn.
nog een keer bedankt




Ervaring van Janny met medium Fred   Ervaring van Janny met medium Fred   Ervaring van Janny geplaatst op 25 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Fred weer bedankt top echt top!!




Ervaring van Henkjan met medium Fred   Ervaring van Henkjan met medium Fred   Ervaring van Henkjan geplaatst op 5 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Deze man heeft mijn verder gelopen in mijn leven.
Veel geleert op paranormaal gebied .
bedankt Fred.
Ik weet weer waar ik sta.
lieve groet Janine




Ervaring van Janine met medium Fred   Ervaring van Janine met medium Fred   Ervaring van Janine geplaatst op 18 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Fred bedankt het is goed gekomen.
Ik raad iedereen deze man aan.
gootjes Brenda




Ervaring van Brenda met medium Fred   Ervaring van Brenda met medium Fred   Ervaring van Brenda geplaatst op 27 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Deze man weet het precies te pakken waar ik mee zat en gaf me een goed advies. Puur en zuiver een warmen groet van Anja




Ervaring van Anja met medium Fred   Ervaring van Anja met medium Fred   Ervaring van Anja geplaatst op 29 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Hallo Fred Bedankt voor de rust die je me gegeven heb.
groet Drikjan




Ervaring van Drikjan met medium Fred   Ervaring van Drikjan met medium Fred   Ervaring van Drikjan geplaatst op 3 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Beste Fred,
Hartstikke bedankt voor de reading! In korte tijd heb je veel van mijn vragen kunnen beantwoorden. Ik ben een stuk wijzer geworden.
Met vriendelijke groet Tanya




Ervaring van Tanya met medium Fred   Ervaring van Tanya met medium Fred   Ervaring van Tanya geplaatst op 21 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Fred is een man met veel ervaring .
hij begrijpt mensen goed in korte tijd.
bedankt Fred
Trudy




Ervaring van Trudy met medium Fred   Ervaring van Trudy met medium Fred   Ervaring van Trudy geplaatst op 28 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  fred is een leuke sympathieke man,die vrijwel direct op het goede punt zit en een goede inzicht heeft, dank je wel voor de goede adviezen, ik zou een ieder fred willen aanraden, het gesprek wat ik heb gevoerd was kort maar krachtig.




Ervaring van bianca met medium Fred   Ervaring van bianca met medium Fred   Ervaring van bianca geplaatst op 14 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Hallo Fred bedankt voor je kort maar snelle reactie .
Echt dit deed mijn goed!

groeten van Kim T




Ervaring van Kim met medium Fred   Ervaring van Kim met medium Fred   Ervaring van Kim geplaatst op 11 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Beste Fred ,
je ben altijd zo goed en weet gewoon echt waar je het over heeft.
bij jou blijf ik altijd met de benen op de grond staan echt goed.
echt een aanrader voor veel mensen.

veel liefs Jannie




Ervaring van jannie met medium Fred   Ervaring van jannie met medium Fred   Ervaring van jannie geplaatst op 9 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Fred fijn met je gesproken te hebben.
Veel inzicht heb je me gegeven.
veel !!! dank

groet Tiny




Ervaring van tiny met medium Fred   Ervaring van tiny met medium Fred   Ervaring van tiny geplaatst op 2 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Fred weer bedankt




Ervaring van Jan met medium Fred   Ervaring van Jan met medium Fred   Ervaring van Jan geplaatst op 17 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Fred bedankt voor je verhaal.
De belangrijkste dingen zijn uitgekomen.
De tijd was moeilijk te zeggen.
Maar zoals je zei geduld hebben.
Veel licht van Ans




Ervaring van ans met medium Fred   Ervaring van ans met medium Fred   Ervaring van ans geplaatst op 6 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Hallo fred ik ben blij met je gesproken te hebben .
Ik zie het weer zitten in mijn leven.
Echt bedankt x
Groetjes van s




Ervaring van sandra met medium Fred   Ervaring van sandra met medium Fred   Ervaring van sandra geplaatst op 8 juli 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Hallo Fred,
Erg bedankt goed hoor.
Ze is terug en ik ben nu verandert .
groeten van Mark




Ervaring van Mark met medium Fred   Ervaring van Mark met medium Fred   Ervaring van Mark geplaatst op 17 juni 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Hallo Fred ,
Erg bedankt e-mail ben er verder mee gekomen en het is uit gekomen.
Alles wat je had gezegd kon ik wat mee, goed hoor.
Ik bel of mail je zeker weer .
Je ben echt een aanrader voor veel mensen.

groeten van Henkjan tot de volgde keer.




Ervaring van Henkjan met medium Fred   Ervaring van Henkjan met medium Fred   Ervaring van Henkjan geplaatst op 21 april 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Hallo Fred ,
bedankt voor de inzicht die jij geeft ik kan hier meer mee verder.
Tot de volgde keer.
Eva




Ervaring van Eva met medium Fred   Ervaring van Eva met medium Fred   Ervaring van Eva geplaatst op 16 maart 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Hallo Fred ,
Weer bedankt voor je inzicht en voorspeling

groet Thea




Ervaring van Thea met medium Fred   Ervaring van Thea met medium Fred   Ervaring van Thea geplaatst op 25 februari 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Beste Fred ,
Bedankt voor je hulp.
Groeten van Janny




Ervaring van Janny met medium Fred   Ervaring van Janny met medium Fred   Ervaring van Janny geplaatst op 22 januari 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Beste Fred ,
Bedankt voor je mee denken .
Weet nu wat te doen.groeten van Henkjan




Ervaring van Henkjan met medium Fred   Ervaring van Henkjan met medium Fred   Ervaring van Henkjan geplaatst op 4 december 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Lieve Fred ,
Bedankt voor je goede raad echt heel blij mee .
Weet weer wat ik moet doen in mijn leven.
Echt heel bedankt.

groeten Kim




Ervaring van Kim met medium Fred   Ervaring van Kim met medium Fred   Ervaring van Kim geplaatst op 21 oktober 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Fred bedankt voor je e-mail.
Fijn advies goed inzicht zo via de mail.

groetjes van Sandra




Ervaring van Sandra met medium Fred   Ervaring van Sandra met medium Fred   Ervaring van Sandra geplaatst op 9 september 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  


Ervaringen van bezoekers met medium Fred
  Ervaring met medium Fred
  Hallo Fred,
Ik ben blij je gesproken te hebben het inzicht wat je me gaf is echt .
Jammer dat je zo weinig aanwezig bent.
Erg bedankt Fred




Ervaring van Jannie met medium Fred   Ervaring van Jannie met medium Fred   Ervaring van Jannie geplaatst op 5 augustus 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Fred  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumrotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden