Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumrotterdam.nl


  De medium hulplijn voor medium advies uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Bert
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Bert is een pracht medium met een heel bijzondere gave. Voelt alles perfect aan, weinig tot geen informatie nodig om tot de kern te komen.
Ik raad iedereen Bert aan op deze lijn, top.




Ervaring van anoniem met medium Bert   Ervaring van anoniem met medium Bert   Ervaring van anoniem geplaatst op 5 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Bert je bent een topper.Je slaat de spijker op zijn kop. Je ziet het snel, doeltreffend en goed. Het rolt er zo uit bij jou, super consult gehad.




Ervaring van Anonie met medium Bert   Ervaring van Anonie met medium Bert   Ervaring van Anonie geplaatst op 24 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Hoi Bert,
Ik vind je een top gozer. Ik wil je hartelijk bedanken voor je mooie voorspellingen. Ik heb je 6 februari gesproken. En toen gaf je aan dat ik die rechtzaak zou winnen en vandaag kreeg ik het goeie nieuws van mijn advocaat te horen. Ik heb ook het vertrouwen dat de rest ook uit zullen komen. Tot gauw.




Ervaring van rachel met medium Bert   Ervaring van rachel met medium Bert   Ervaring van rachel geplaatst op 21 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Beste Bert, bedankt voor de uitgebreide legging. Je hebt me heel wat duidelijk gemaakt, wat er (achter de coulissen gebeurt) . Je kon heel die situatie correct verwoorden. En ik heb het vertrouwen in hoe jij de toekomst hierin verder zag evolueren. Vond het heel gedetailleerd. Dank je wel.




Ervaring van Rozemarijn met medium Bert   Ervaring van Rozemarijn met medium Bert   Ervaring van Rozemarijn geplaatst op 23 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Awel Bert. je bent een wijze jonge man . je hebt me heel wat inzicht en kennis bijgebracht betreft mijn bizare situatie. Ik kan terug met vertrouwen een stuk verder . Bedankt hiervoor Bert .




Ervaring van XX met medium Bert   Ervaring van XX met medium Bert   Ervaring van XX geplaatst op 14 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Heel fijn consult gehad.
Vroeg een algemene leggen, maar hij wist gelijk te vertellen wat het belangrijkste voor mij was op het moment. Dat klopte.
Hij heeft mooie voorspellingen gedaan en hoop dat ze uitkomen.
Dank je wel Bert. Je bent echt een aanrader.




Ervaring van Rosanne met medium Bert   Ervaring van Rosanne met medium Bert   Ervaring van Rosanne geplaatst op 7 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Beste Bert,

Ik heb u gistermiddag gesproken. Ik wil u bij deze bedanken voor het super consult. Ik hoefde niets te zeggen u bleef aan een stuk door vertellen wat er speelde. Heel duidelijk en gedetailleerd. Dit klopt ook.
Ik vind u goed en zeker een aanrader.
Als ik iets hoor dan laat ik het u zeker weten.
(De dame die haar beltegoed moest opladen en terugbelde).

Hartelijke groeten.




Ervaring van Anoniem met medium Bert   Ervaring van Anoniem met medium Bert   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Aangenaam consult. Zegt dingen en sleurt het niet eerst uit jou. Vooroordelen dat mannen geen mediums zijn is nu echt wel uit mijn gedachten. aan jou heb ik tenminste wat gehad. Bedankt . verleden klopte, en ik geloof in de toekomst.




Ervaring van Wv met medium Bert   Ervaring van Wv met medium Bert   Ervaring van Wv geplaatst op 30 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Hoi Bert,

Je wist veel te vertellen, geen gedraai er om heen. Bedankt.
Ben ook zeker over jou te spreken.

gr.




Ervaring van Miranda met medium Bert   Ervaring van Miranda met medium Bert   Ervaring van Miranda geplaatst op 10 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Bedankt voor de zeer duidelijke en gedetailleerde uitleg . voor de situatie zoals die nu is en precies tot aan elk detail klopt . en hoe hij zal zijn.




Ervaring van r met medium Bert   Ervaring van r met medium Bert   Ervaring van r geplaatst op 3 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Lieve Bert,

Ik heb je gisteren gesproken en door jouw inzichten en voorspelling heb ik een moedige beslissing genomen.
Je gaf mij de kracht om uit te voeren wat ik al diep van binnen wist te moeten doen.

Het is nu echt een keerpunt. Eindelijk.

Ik heb je al vaker gebeld en je bent altijd zo goed en fijn om te spreken.

Ik waardeer dit echt. Vandaar eindelijk eens een schriftelijke waardering : )

B.




Ervaring van b met medium Bert   Ervaring van b met medium Bert   Ervaring van b geplaatst op 16 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  topper , voor mij 1 van de beste. Duidelijk en vlot, zeer veel informatie op korte tijd. hoop je meer online te zien want ga je zeker terug contacteren,.




Ervaring van R met medium Bert   Ervaring van R met medium Bert   Ervaring van R geplaatst op 8 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Hey Bert bedankt om me telkens de moed te geven dat het goed komt. Je bent ook een topper. Dank.




Ervaring van Conny met medium Bert   Ervaring van Conny met medium Bert   Ervaring van Conny geplaatst op 3 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Amai menne frak. ge bent geweldig top. Heb geen andere woorden.
Dikke vette proficiat.
Zalig om naar te luisteren.
Xxx.




Ervaring van vero met medium Bert   Ervaring van vero met medium Bert   Ervaring van vero geplaatst op 26 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  hoi bert,
Jij bent keigoed in je mediumschap. je wist alles ik hoef je niets te vertellen.
bedankt voor het gesprek.
Ik zal jou zeker terug bellen.

groetjes m.a.




Ervaring van m.a met medium Bert   Ervaring van m.a met medium Bert   Ervaring van m.a geplaatst op 17 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Ik vond hem super.
Hij weet echt veel. Hartstikke bedankt.




Ervaring van Kel met medium Bert   Ervaring van Kel met medium Bert   Ervaring van Kel geplaatst op 28 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Bert, ik wil ook mijn getuigenis hier achterlaten. I.v.m. het consult wat ik bij je kreeg. Je hebt zonder vragen te stellen alles kunnen zien in de kaarten. Vragen die ik had werden beantwoord. In een woord SUPER. Je legt het ook zo duidelijk uit en met veel rust. Ga je zeker weer bellen.

Je bent een aanrader.




Ervaring van Lio met medium Bert   Ervaring van Lio met medium Bert   Ervaring van Lio geplaatst op 27 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Zojuist een topgesprek gehad met Bert, die alles tot in details ziet. Behoort tot de top 3 wat mij betreft. Ik heb veel duidelijkheid gekregen, en kan hier iemand mee helpen, en heb ook zelf weer vertrouwen en moed om door te gaan. Fantastisch Bert, blijf de mensen zo helpen.




Ervaring van Anit met medium Bert   Ervaring van Anit met medium Bert   Ervaring van Anit geplaatst op 27 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Heey Bert, wat je mij vertelde een paar weken geleden. Over t hernieuwde contact van mijn dochter met haar papa is uitgekomen. ze is idd tot het inzicht gekomen wat jij mij vertelde. Ik ben erg benieuwd of de rest van jouw voorspellingen ook gaan uitkomen. Jammer dat je zo weinig online bent.




Ervaring van Jacq. met medium Bert   Ervaring van Jacq. met medium Bert   Ervaring van Jacq. geplaatst op 2 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Hey Bert had je pas weer gesproken. Ik schrijf nu toch ook eens een getuigenis over jou, want ook jij bent goed. Je legt duidelijk en helder uit wat er allemaal bij iemand speelt en waarom dat zo is. Je stelt me gerust en heb er vertrouwen in dat wat jij gezegd heb ook zo gaat verlopen. Dank je wel daarvoor, en spreek je vast wel weer een x Evelien.




Ervaring van Evelien met medium Bert   Ervaring van Evelien met medium Bert   Ervaring van Evelien geplaatst op 11 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Een hele aardige, lieve man. Duidelijke uitleg.
Hartelijke bedankt Bert.




Ervaring van Evelien met medium Bert   Ervaring van Evelien met medium Bert   Ervaring van Evelien geplaatst op 14 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Je bent echt een topper. doe zo voort.




Ervaring van Conny met medium Bert   Ervaring van Conny met medium Bert   Ervaring van Conny geplaatst op 12 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  bert ik vond het consult waanzinnig goed. je bent mijn favoriet. zo specifiek, top.




Ervaring van h met medium Bert   Ervaring van h met medium Bert   Ervaring van h geplaatst op 11 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Prima. Dikke pluim ziet alles haarfijn tot in detail.




Ervaring van vero met medium Bert   Ervaring van vero met medium Bert   Ervaring van vero geplaatst op 24 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Bert is een fantastische medium en ontzettend goed. En zeker aan te raden.




Ervaring van Remy met medium Bert   Ervaring van Remy met medium Bert   Ervaring van Remy geplaatst op 16 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Bert is echt veel meer dan een kaartlezer. Vanwege de misplaatste bescheidenheid van Bert zal ik het dan maar doen. Deze vriendelijke man is steengoed.
Hij vraagt 1 of 2 dingen om het gevoel of beeld erbij te krijgen en kan je dan alles zelf vertellen, en hij ziet het precies goed. Gaat tot de kern.
Dank u wel.

Liefs
S




Ervaring van Saar met medium Bert   Ervaring van Saar met medium Bert   Ervaring van Saar geplaatst op 24 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Beste Bert,

U gaf een geweldige reading ik hoop u zo weer online te zien.




Ervaring van Saar met medium Bert   Ervaring van Saar met medium Bert   Ervaring van Saar geplaatst op 24 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Hartelijk dank voor het mooie gesprek. je bent, geweldig een aanrader.




Ervaring van H met medium Bert   Ervaring van H met medium Bert   Ervaring van H geplaatst op 24 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Lieve Bert je net gebeld ! Jemig wat ben jij goed. Alles klopte gewoon in detail ,echt gewoon alles, ik vertrouw er op dat alles weer goed zal komen. Zodra ik wat gehoord heb van hem ik laat het je gelijk weten , Veel liefs.




Ervaring van a met medium Bert   Ervaring van a met medium Bert   Ervaring van a geplaatst op 24 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  bedankt medium Bert. ik ben heel tevreden over de consult die je me gaf.




Ervaring van chr met medium Bert   Ervaring van chr met medium Bert   Ervaring van chr geplaatst op 10 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Hartelijk dank Bert! Heel fijn consult gehad met veel info




Ervaring van Christa met medium Bert   Ervaring van Christa met medium Bert   Ervaring van Christa geplaatst op 3 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Duidelijk en to the point. Ik heb vertrouwen in wat ik heb vernomen. Geeft me de rust, waar ik naar zocht. Daarvoor mijn dank




Ervaring van Lies met medium Bert   Ervaring van Lies met medium Bert   Ervaring van Lies geplaatst op 14 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Lieve Bert,Dank je wel voor het fijne consult,je bent echt zeer integer betrokken en kan de dingen zeer juist verwoorden!




Ervaring van leeuwtje met medium Bert   Ervaring van leeuwtje met medium Bert   Ervaring van leeuwtje geplaatst op 4 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Bert, ik heb je vandaag voor de tweede keer gesproken. Ik vond het treffend dat je dingen zei die niet standaard in andere readings worden gezegd, en toch realiteit zijn. Dingen die zo anders zijn, dat ze niet kunnen veralgemeend kunnen worden. Ik apprecieer ten zeerste de inzichten die je geeft. Je geeft ook geen persoonlijke lering, gewoon dat wat doorkrijgt. Eerlijk dus. Ik bel je zeker terug. Groetjes




Ervaring van Anoniem met medium Bert   Ervaring van Anoniem met medium Bert   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 augustus 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Beste Bert
Heb u vandaag 29 juli aan de lijn gehad, pffff wat u allemaal zei over die persoon waar ik het over had ivm met de liefde, echt wel woorden die klopten, en waarbij ik zelf ook al het gevoel had dat het zo was,u zei precies wat ik al dacht erover, maar u heeft het nog eens bevestigd voor me, dank u wel, en ook zo duidelijk, hoop dat het gauw dan allemaal maar zo mag gebeuren,maar door wat u mij vertelde heb ik er alle vertrouwen in, ik bel u zeker nog eens op echt wel u bent echt goed.




Ervaring van Evelien met medium Bert   Ervaring van Evelien met medium Bert   Ervaring van Evelien geplaatst op 29 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumrotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden