Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumrotterdam.nl


  De medium hulplijn voor medium advies uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Gabriella
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Gabrielle is een topmedium. Heel fijn gesprek gehad en duidelijkheid gekregen over mijn levensvragen. Bedankt voor alles en tot later.




Ervaring van aniet met medium Gabriella   Ervaring van aniet met medium Gabriella   Ervaring van aniet geplaatst op 12 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Lieve Gabriella, ik heb U een paar keer gesproken en vanavond 10-2 weer. We hebben even gelachen wat U binnen kreeg. Maar wat is het toch zuiver en echt wat er binnen komt bij U echt, ik ben iedere keer weer verbaasd. Het is nu aan het universum om Uw voorspellingen te laten waar komen. Ik ga U zeker over 6 mnd laten weten wat er is gebeurd en wie weet nog eerder.

Een heel zuiver eerlijk medium bent U.

Dank U wel en ook Uw meerderen.




Ervaring van las met medium Gabriella   Ervaring van las met medium Gabriella   Ervaring van las geplaatst op 10 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Zo een fijn medium en weet enorm veel leeft zo mee en is er spot on ben benieuwd naar de nieuwe liefde die op mijn pad ligt je hoord mij zeker nog .




Ervaring van Sonia met medium Gabriella   Ervaring van Sonia met medium Gabriella   Ervaring van Sonia geplaatst op 10 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Dank je wel voor de bevestiging en geruststelling en excuus voor het wegvallen. Ik laat je na 14-2 weten of het werkelijk zo gegaan is als wat je zei mbt J.
Liefs.




Ervaring van Esmeralda met medium Gabriella   Ervaring van Esmeralda met medium Gabriella   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Lieve Gabriella,

Ik wil je enorm bedanken voor het gesprek vanavond 14jan.
Ik kon me bij je uiten en uithuilen. Je hebt goed ingevoeld en gezien met duidelijke details hoe hij in mekaar zit en opdit moment in zijn vel zit.
Met jouw inzichten heb jij mij de duidelijkheid gegeven en geadviseerd hoe hiermee om te gaan.
Ik dankje enorm en we houden contact bij ontwikkelingen of eventuele vragen.


Tot gauw.




Ervaring van N met medium Gabriella   Ervaring van N met medium Gabriella   Ervaring van N geplaatst op 14 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Heb je al een aantal keren gesproken en het blijft me verbazen dat je dingen heel goed kunt herinneren vanuit eerdere gesprekken. Je beschrijvingen van situaties en personen kloppen volledig. Je bent direct maar heel objectief en respectvol. Dit combineer je ook nog eens met veel humor. Ook komt een aantal van je voorspellingen uit die je eerder deed. Blijf zo doorgaan.




Ervaring van beller met medium Gabriella   Ervaring van beller met medium Gabriella   Ervaring van beller geplaatst op 1 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Gabriella heb ik vandaag gesproken over een aantal personen die weer mijn leven waren binnengekomen met een bepaalde reden. Ongelofelijk hoe ze details wist te benoemen en de karakters wist te omschrijven tot in detail. Ze vertelde dingen die ze niet kon weten waar ik zelf niet eens over begon. Zeer goed medium met humor, praktisch en to the point. Je hoort weer van mij.




Ervaring van Man met medium Gabriella   Ervaring van Man met medium Gabriella   Ervaring van Man geplaatst op 1 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Lieve Gabriella,

ik wil U mededelen dat er vandaag een voorspelling is uitgekomen die U mij op 4 september hebt gezegd. Als ik U weer aan de lijn hebt laat ik het precies weten wat.

Echt TOP.




Ervaring van A met medium Gabriella   Ervaring van A met medium Gabriella   Ervaring van A geplaatst op 21 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Lieve Gabrielle, wat bent U goed. Steeds krijgt U dezelfde inzichten door wat mij betreft. Maar ook vooruitgang. Uw raad volg ik zeker op, het brengt mij ergens naar toe. En her touwen daar zal ik zeker geen neen op zeggen. Dikke brassa.




Ervaring van L met medium Gabriella   Ervaring van L met medium Gabriella   Ervaring van L geplaatst op 20 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Gisteren al een getuigenis geplaatst. Vergeten mijn waardering in sterren neer te zetten. Alsnog gedaan.




Ervaring van jannigje met medium Gabriella   Ervaring van jannigje met medium Gabriella   Ervaring van jannigje geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Hi Gabriella, vandaag voor het eerst jou gebeld voor inzichten. Alles wat je zei was waar. Je bent ook een vrouw die recht door zee is en je draait er niet om heen. Bedankt voor de warme en liefdevolle inzichten. Wat betreft M zal de tijd het leren. We spreken elkaar volgende maand weer.




Ervaring van C. met medium Gabriella   Ervaring van C. met medium Gabriella   Ervaring van C. geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Gabriella weet snel in te voelen hoe een situatie is en hoe die zich kan ontwikkelen. Een rustige vrouw met oprechte belangstelling.




Ervaring van Jannigje met medium Gabriella   Ervaring van Jannigje met medium Gabriella   Ervaring van Jannigje geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Kan ongelooflijk goed invoelen, ontvangt veel informatie, ook minder leuke dingen zegt ze hoe ze zijn. Eerlijk en spontaan.




Ervaring van K met medium Gabriella   Ervaring van K met medium Gabriella   Ervaring van K geplaatst op 2 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Lieve Gabriella ik dank je voor het waardevolle gesprek en steun die je me gegeven hebt. Daarbij ook inzichten in mijn gevoel en denken wat me heel goed doet. Ben heel gelukkig door het gesprek wat ik met je mocht hebben en verheug me je komende periode hierover te informeren. Liefs M.




Ervaring van Manuela met medium Gabriella   Ervaring van Manuela met medium Gabriella   Ervaring van Manuela geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Lieve Gabriella, dankjewel voor het fijne gesprek. Je kan ongelofelijk goed de situatie of persoon beschrijven. Je bent een goede aanwinst voor deze site, dankjewel. Wens je veel succes en liefde R.




Ervaring van Rafael met medium Gabriella   Ervaring van Rafael met medium Gabriella   Ervaring van Rafael geplaatst op 8 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Lieve Gabriella, wat een energie heeft U. Ik zou uren met U willen praten. U heeft mij veel informatie gegeven en U wist veel zonder dat ik wat zei. Ik ga U zeer zeker op de hoogte houden van mijn situatie. Ik laat mijn hoofd zeker niet zakken als het zo ver is.
Dank U wel.




Ervaring van l met medium Gabriella   Ervaring van l met medium Gabriella   Ervaring van l geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Lieve Gabriella, bedankt voor de mooie Reading. Je had veel bevestigd en we gaan zien wat er gaat komen met de tijd. Ik laat je zeker nog weten. Veel liefsss xx .




Ervaring van R met medium Gabriella   Ervaring van R met medium Gabriella   Ervaring van R geplaatst op 29 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Gabriella gaf mij inzichten en goede raad. Wist zaken die ik niet hoefde in te brengen. Rustige vrouw en echt belangstellend.




Ervaring van jannigje met medium Gabriella   Ervaring van jannigje met medium Gabriella   Ervaring van jannigje geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumrotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden